1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Blustyle

Blustyle

Als je net als wij gek bent op die authentieke houtlook die je terug wilt zien in je keuken of badkamer, bekijk dan de prachtige tegels van Blustyle. Dit Italiaanse merk is vertegenwoordigd in ons assortiment vol prachtige keramische tegels die zorgen voor een warme sfeer in jouw interieur.

Maak kennis met Blustyle en ontdek de tegels die je bij Vlagsma Tegelwalhalla kunt bestellen. Voordat je in ons aanbod met houtlook tegels van Blustyle duikt, vind je op deze pagina meer informatie over het betrouwbare en unieke tegelmerk.

Onze Blustyle tegels

Over Blustyle

Blustyle is te herkennen aan de karakteristieke en esthetische uitstraling van de houtlook tegels. Door de hoge kwaliteit van het ontwerp zijn de tegels niet van echt hout te onderscheiden. Dus een vochtige ruimte als de badkamer of de keukenvloer die regelmatig in aanraking komt met water, kun je heel goed voorzien van de tegels van Blustyle. Dan heb je de houten look die je terug wilt laten komen, maar zonder de nadelige effecten van schade door vocht.

Met oog voor detail dat is gegoten in een minimalistisch en betrouwbaar ontwerp, komt Blustyle met bijzondere uitvoeringen op de markt. Die laten wij graag aan jou zien.

logo blustyle

Natuurlijke uitstraling met de tegels van Blustyle

Houd je van de originele houten vloeren met hun lange planken die in halfsteens- of visgraatverband worden gelegd? Maar vermijd je echt hout in de keuken of badkamer om te voorkomen dat het materiaal wordt aangetast? De tegels van Blustyle die je in ons assortiment vindt, hebben een afmeting van 20 bij 120 cm. Daardoor creëer je de oorspronkelijke houtlook waar je al die tijd naar uitkijkt.

Als je graag natuurlijke elementen in huis haalt, dan zullen onze marmerlook tegels ook bij jou in de smaak vallen. In combinatie met de Blustyle tegels is de marmerlook om door een ringetje te halen. Je hebt de voordelen van keramische tegels én de luxe uitstraling van hout en marmer. De keramische wand- en vloertegels in ons assortiment zijn niet alleen goed te onderhouden, ze zijn duurzaam, hygiënisch en uitermate geschikt op vloerverwarming. Genoeg redenen om de Blustyle tegels op jouw keukenvloer te leggen.

Tegels van Blustyle kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een keuze kunnen maken uit onze prachtige tegels van Blustyle en wil je zo snel mogelijk beginnen met het aanbrengen van je nieuwe vloer? Of wil je eerst meer informatie inwinnen bij een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je met advies en informatie over Blustyle en de unieke ontwerpen in ons assortiment.