1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Naxos

Naxos

Naxos tegels, volledig ontworpen en gemaakt in Italië. Dit merk vertegenwoordigt perfect de combinatie van onderzoek, creativiteit en innovatie met als doel keramische tegels te ontwikkelen die voldoen aan de meest verfijnde inrichtingstrends. Door continue onderzoeken op het gebied van technologieën en trends weet Naxos tegels te ontwerpen en te produceren die voldoen aan het hedendaagse design. De kleur, textuur en de diepte van de Naxos tegels zijn het uiteindelijke resultaat van al die onderzoeken.

Graag meer te weten komen over dit merk en hun assortiment? Klik dan hier.

Populaire Naxos tegels

Over Naxos Ceramica

Het Italiaanse merk Naxos Ceramica behoort tot de Fincibec Group. Het verhaal begon in de jaren vijftig toen de eerste fabriek werd opgericht. In de loop der tijd heeft het bedrijf zich enorm ontwikkeld op het gebied van keramische tegels. De Fincibec Group heeft drie productiefaciliteiten die zijn uitgerust met de nieuwste technologieën. De absolute topkwaliteit van de keramische oppervlakken van Fincibec zijn wereldwijd bekend. Met als resultaat van een langdurige industriële traditie, gebaseerd op ervaring en voortdurende verbetering van plannen.

Naast de tegels van Naxos Ceramica zijn er dus nog twee anderen merken die tot de Fincibec groep behoren. Er worden decoratieve en kwalitatieve vloer- en wandtegels geproduceerd die verschillend kunnen zijn van formaten, diktes en afwerkingen. Hierdoor ontstaan er verschillende stijlen tegels.

logo Naxos tegels

Het assortiment van Naxos

Bij Vlagsma Tegelwalhalla vind je verschillende tegels van Naxos. Voornamelijk vloertegels en badkamertegels. De vloertegels zijn geschikt voor meerdere ruimtes in het huis. Denk aan de woonkamer, hal, toilet en badkamer. De hoogwaardige afwerking van de tegels zorgt voor een extra luxe uitstraling. Wil jij je badkamer laten stralen? Dat kan met de Naxos badkamertegels. De tegels zorgen voor een echte eyecatcher en vanwege de kwaliteit zijn ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Naxos tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij graag genieten van hoogwaardige en luxe tegels? Dan is de tegelcollectie van Naxos zeker iets voor jou. De Italiaanse tegels worden volledig ontworpen en gemaakt in Italië en die Italiaanse kwaliteit is zeker terug te zien. De tegels voldoen aan de laatste inrichting trends, waardoor ze binnen diverse interieurs passen.

Graag de tegels van Naxos in het echt zien of voelen? Dan heten we je graag van harte welkom in onze showroom die gevestigd is in het Friese Bolsward. Je kunt daar zelf de tegels bekijken en natuurlijk helpen wij jou graag van persoonlijk en professioneel advies. Heb je een vraag over de tegels van Naxos of wil je graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.