1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Ricchetti

Ricchetti

De tegels van Ricchetti zijn een prachtige keuze als je zoekt naar een houtlook tegel met een natuurlijke uitstraling. De tegels die door het Italiaanse merk zijn ontworpen en geproduceerd, vind je terug in ons rijke assortiment.

Denk je erover jouw vloer te betegelen met unieke houtlook tegels? Neem dan een kijkje in de collectie van Ricchetti Ceramiche bij Vlagsma Tegelwalhalla, waar je prachtige exemplaren aantreft.

Populaire Ricchetti tegels

Over Ricchetti

Al sinds 1954 is Ricchetti het tegelmerk dat unieke ontwerpen maakt voor wand- en vloertegels in huis. Met oog voor detail en esthetiek ontstaan tegels die zijn uitgevoerd in warme en frisse kleuren. Als je gek bent van natuurlijke tinten in rustige patronen, dan zul je zeker gecharmeerd zijn van deze tegels.

En niet alleen vanwege de uitstraling van de tegels. Kies je voor Ricchetti, dan zul je snel merken hoe functioneel de tegels zijn. Je kunt ze namelijk heel goed onderhouden, ze zijn krasbestendig en laat je onverhoopt een vlek achter, dan zie je daar na het schoonmaken niets meer van.

logo ricchetti

Tegels van Ricchetti voor in jouw keuken

Als je in de keuken of in de badkamer de houtlook wilt doorvoeren zonder bang te zijn dat het materiaal op vocht gaat reageren, dan is de tegel van Ricchetti voor jou. De tegel evenaart de uitstraling van echt hout. Tegelijk is de keramische laag op de tegels bestand tegen vochtige ruimtes en etensresten waarmee de keukenvloer regelmatig in aanraking komt. Bekijk de bijzondere lijn Ricchetti Blendwood uit de collectie van Ricchetti die je perfect combineert met vrolijke Portugese wandtegels of stijlvolle design tegels voor aan de muur.

Ricchetti tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Ben je op zoek naar unieke houtlook tegels waarmee je de vloer in de woonkamer, keuken of badkamer wilt betegelen? De tegels van Ricchetti zijn met hun natuurlijke uitstraling en gemakkelijke onderhoud een heel goede optie. Wil je meer weten over de ontwerpen van dit tegelmerk, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We heten je graag welkom om je te adviseren over de tegels van Ricchetti die je in ons assortiment vindt.