GASTBLOG | 5 voordelen van een twijfelaar bed

8 maart 2021

Een twijfelaar zit qua formaat precies tussen een eenpersoons en een tweepersoons bed in. Hij is namelijk doorgaans 120 cm breed. Dit formaat is wellicht wat minder populair dan bedden in andere maten, maar het biedt je wel vele voordelen. In dit artikel lees je alles over de 5 belangrijkste voordelen van een twijfelaar bed. Misschien is dit formaat ook wel iets voor jou!

Een twijfelaar is lekker ruim voor één persoon

Slaap jij doorgaans in je eentje en vind je een tweepersoons bed om die reden overbodig? Begrijpelijk, maar als je wel graag de ruimte hebt als je slaapt dan zou je kunnen kiezen voor een twijfelaar bed. Deze is net wat breder dan een normaal eenpersoons bed, waardoor je alle ruimte hebt om te bewegen in je slaap. En als jij wat steviger gebouwd bent is het ook prettig om een twijfelaar te hebben. Het slaapt nu eenmaal een stuk fijner als je matras lekker groot is.

Een twijfelaar biedt ruimte aan logees

Heb jij niet zo’n grote logeerkamer maar wil je wel voorbereid zijn op eventuele gasten? Ook dan biedt een twijfelaar bed uitkomst. Hij is klein genoeg om in elke kamer te passen, en groot genoeg om net aan twee mensen plek te bieden. Doordat het bed relatief smal is, is het gemakkelijk om te maken en af te halen, en neemt het niet veel ruimte in beslag. Ideaal voor de logeerkamer dus!

Het ideale bed voor de studentenkamer

Een twijfelaar kun je onder andere kopen bij https://www.desuite.nl/. Daar krijgen ze regelmatig aanvragen voor twijfelaars voor studentenkamers, en niet zonder reden. Studentenkamers zijn namelijk doorgaans niet al te groot, maar de meeste studenten vinden het wel prettig om zo nu en dan logees te kunnen ontvangen. In dat geval is een twijfelaar bed precies wat ze nodig hebben. Met zijn formaat van 120 cm past hij namelijk in elke studentenkamer. In hun eentje hebben studenten er vervolgens alle ruimte in. En mochten ze onverhoopt iemand mee naar huis nemen na een avondje stappen dan is er net genoeg plek om met zijn tweetjes te slapen.

Een hoog laag twijfelaar bed

Ben jij al wat op leeftijd en wil je graag een bed dat je meer gemak biedt? Dan is een hoog laag twijfelaar wat voor jou. Dit is een speciaal seniorenbed met elektrisch verstelbare bodem, die je helemaal omhoog en omlaag kunt zetten. Dit bed is super praktisch voor wie moeite heeft met opstaan, en ook voor mantelzorgers is het erg prettig. Je kunt het bed immers heel hoog instellen zodat de mantelzorger niet teveel hoeft te bukken.

Een twijfelaar is goedkoper dan een tweepersoons bed

Als laatste opvallende voordeel is een twijfelaar bed natuurlijk een stuk goedkoper dan een tweepersoons bed. Heb jij dus enkel sporadisch gasten? Of vind je het niet erg om samen in een relatief smal bed te slapen? Ga dan voor een twijfelaar, en bespaar flink op de aanschafkosten van jullie nieuwe bed! Bij https://www.desuite.nl/ vind je diverse modellen, die je helemaal op maat kunt laten maken.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare