GASTBLOG | De look en feel van je badkamer wordt grotendeels bepaald door de tegels

27 juli 2022

Als het om badkamers gaat, heeft niets meer invloed op de look en feel dan de tegels. De badkamertegels zijn zelfs een van de belangrijkste ontwerpelementen waarmee je rekening moet houden bij het plannen van een renovatie- of nieuwbouwproject. Maar hoe weet je welk type tegels hun stijl naar voren zullen brengen? Welk materiaal moet men kiezen voor hun vloeren? Wat dacht je van wandtegels? Hier zullen we een aantal populaire opties bekijken, waaronder designer badkamertegels en moderne keramische tegels. Design badkamer tegels zijn duurder dan standaard badkamertegels, maar ze hebben een aantal voordelen waardoor ze de prijs waard zijn. Ten eerste zijn ze stijlvol en zeer aanpasbaar. Veel ontwerpers bieden verschillende patronen, kleuren en stijlen waaruit je kunt kiezen om precies de look te creëren die ze in hun badkamer willen. Ten tweede zijn design badkamer tegels duurzaam en gaan ze lang mee. Veel fabrikanten gebruiken hoogwaardige materialen, zodat hun producten jarenlang meegaan zonder te vervagen of te barsten. Ten slotte bieden sommige design badkamers ook ingebouwde functies, zoals verwarmingselementen op de vloer (voor die koude winterochtenden) of automatische kranen die worden uitgeschakeld wanneer ze niet worden gebruikt, waardoor het gemakkelijk is om van alles te genieten, van een ontspannen duik in het bad tot een verkwikkende douche zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je iets anders vergeet na het uitstappen!

De tegels in je badkamer kunnen een statement maken

De tegels in de badkamer kunnen een behoorlijk statement maken. Een goed gekozen tegel ontwerp en -installatie kan het uiterlijk van de badkamer veranderen en een vleugje luxe toevoegen aan een verder gewone kamer. Een slecht geplaatste tegelbaan ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, maar is ook vatbaar voor beschadiging.

Toiletten zijn als een troon

De utilitaire dagen van het toilet zijn voorbij. Van het spelen van muziek tot het volgen van hormonen, het toilet van vandaag is een echte troon. Verwarmde en verlichte toiletbrillen zijn slechts het begin. Overweeg een toilet met ingebouwde speakers om toiletgeluiden te maskeren. Sluit de eigen muziekspeler aan op stereo speakers of maak gebruik van het Inax Satis toilet, waarop Bach en Mozart spelen. Een luxe toilet is vaak voorzien van luchtreinigers. Deze sensor gestuurde apparaten zuiveren de lucht en elimineren geuren wanneer het deksel wordt geopend of een persoon wordt gedetecteerd. Luxe toiletstoelen hebben bidets en drogers. Wands schieten warm water van onder de stoel wanneer je op een knop drukt.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare