GASTBLOG | Een nieuwe wasmachine? Ga voor de Miele wasmachine

26 oktober 2020

Heb jij een verbouwing op de agenda staan waarbij jouw washok of badkamer flink onder handen wordt genomen? Met de verbouwing in aantocht ben je al druk bezig met het inrichten van je nieuwe badkamer. Voor welke stijl ga je en met welke kleuren bepaal je de sfeer in de ruimte? Voor de verbouwing kies je niet alleen de nieuwe tegels die de stijl van de badkamer uitmaken. Van boven tot onder wordt de badkamer gerenoveerd en je spullen zijn hoognodig toe aan vervanging.

Dat geldt ook voor de apparatuur die haar beste tijd heeft gehad. Wil je jouw badkamer of washok grondig aanpakken, dan hoort daar ook een nieuwe Miele wasmachine bij. Laat je met deze blog informeren, zodat je de Miele wasmachine kunt kopen die bij je behoeften past.

Een nieuwe wasmachine? Ga voor de Miele wasmachine

Vergelijk de ene Miele wasmachine met de andere om een goede keuze te maken

Geen Miele wasmachine is hetzelfde. Het verschil in capaciteit en de mogelijkheden die bij de ene wasmachine ruimer uitvallen dan bij de ander, maken dat je niet zomaar voor de eerste de beste keuze gaat. Je doet een grote investering en om daar optimaal gebruik van te maken, is het belangrijk eerst goed onderzoek te doen en wasmachines met elkaar te vergelijken.

Hoe vaak staat de wasmachine aan?

Om te beginnen is het belangrijk te achterhalen hoe vaak en hoeveel je per week wast. Woon je alleen en beperk je de wasbeurten tot een minimaal aantal. Of heb je een groot gezin met kleine kinderen die niet zonder vlekken de dag doorkomen? In dat geval zal de wasmachine zeker iedere dag een keer draaien.

Jouw manier van wassen

Naast de frequentie kijk je ook naar de typen wasbeurten die jouw wasmachine draait. Gooi je die tot de nok toe vol en was je zoveel mogelijk in één keer? Draai je een volle programma of kort je dat in? En op welke temperatuur stel je de wasmachine in? Afhankelijk van de instellingen die je doorgaans invoert bij het wassen van je kleding, kun je bepalen welke Miele wasmachine jij nodig hebt.

Besturen op afstand

Vervolgens kun je online zien welke extra functies de Miele wasmachine heeft. Tegenwoordig worden wasmachines geproduceerd waarin een extra verbinding is geïntegreerd. Die verbinding koppel je aan je smartphone, waardoor je via een speciale app precies kunt zien wanneer de was klaar is. Je kunt de wasmachine zelfs op afstand bedienen. Dus ben je aan het werk en wil je graag dat de was klaar is precies op het moment dat manlief thuiskomt? Dan stel je dat met één druk op de knop in.

Hoge kwaliteit en brandschone kleding met de Miele wasmachine

Wil je een nieuwe wasmachine kopen, dan is de Miele wasmachine een absolute aanrader. Het merk gaat een leven lang mee en je kleding komt hygiënisch, vlekvrij en kreukvrij uit de wasmachine. Dus terwijl jij jouw badkamer ontwerpt en de verbouwing binnenkort begint, sluit je eenvoudig je nieuwe Miele wasmachine aan voor kwalitatieve wasbeurten.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare