GASTBLOG | Een tegelvloer in je slaapkamer

5 april 2021

Je ziet vaak dat men in de slaapkamers kiest voor laminaat of PVC, maar wist je dat tegelvloeren ook steeds populairder worden. Creëer een unieke uitstraling met een duurzame en praktische oplossing. Ook met de blik op de toekomst worden tegelvloeren boven ook steeds populairder. De huizen gaan van het aardgas, waardoor ook boven steeds vaker gekozen wordt voor vloerverwarming.

Hoewel het steeds praktischer wordt om te kiezen voor een tegelvloer, maak je van jouw slaapkamer juist ook een luxe kamer met een prachtige uitstraling. Want zeg nou zelf, een kamer waar je meer dan 1/3 van je leven spendeert mag je best wat meer aandacht aan geven.

Betonlook tegels, een stoere look voor in je slaapkamer

Betonlook tegels van Vlagsma zijn slijtvaste gebakken vloertegels. Creëer niet alleen een moderne uitstraling in je woonkamer, maar profiteer ook van de overige voordelen. Betonlook vloertegels hebben dezelfde voordelen als keramiek, ze zijn makkelijk te onderhouden, voelen zeer aangenaam aan en zijn ook uitermate geschikt als je huisdieren hebt.

Bij Vlagsma zijn er diverse soorten betonlook tegels in diverse prijsklassen. Kijk eens rustig rond in het ruime aanbod en laat je inspireren door de prachtig ingerichte kamers. Twijfel je nog en heb je vragen over één van de betonlook tegels? Neem dan contact op.

Natuursteen of houtlook tegels, creëer een landelijke uitstraling

Natuursteen tegels maken je slaapkamer helemaal af. Goed te combineren met andere landelijk slaapkamerinterieur, denk hierbij aan een massief houten bed en prachtige kledingkast.

Niet alleen natuursteen past perfect bij een landelijke uitstraling, ook houtlook tegels zijn de perfecte vervanger voor PVC of laminaat. Houtlook tegels zijn niet van andere houtlook vloeren te onderscheiden, enkel het gevoel als je erop loopt met je sokken. Ook houtlook tegels zijn in verschillende afmetingen en kleurtinten verkrijgbaar.

Maak je slaapkamer helemaal af

Welke tegel je ook kiest en combineert met jouw slaapkamerinterieur, je maakt jouw slaapkamer helemaal af in je eigen stijl. Een prachtige slaapkamer waar je elke ochtend met een glimlach in wakker wordt. Kies voor een tegelvloer gecombineerd met massief houten meubilair.

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze prachtige vloertegels? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare