GASTBLOG | Geef je woning een persoonlijke touch!

4 september 2023

Misschien ben je wel net verhuisd, heb je je eerste woning gekocht of woon je gewoon al jaren heerlijk in hetzelfde huis. Bij iedere situatie is het enorm leuk om je woning een persoonlijke touch te geven! Maar hoe doe je dat dan? Naambord voordeur, dat is het juiste antwoord op deze vraag. Door een naambord op te hangen bij de voordeur van de woning, geef je je woning net dat extraatje. Daarnaast zullen bezoekers direct zien of ze bij het juiste adres staan, ook nog handig dus! Wil je meer weten over welke naamborden er zijn, hoe je deze op een leuke manier kan ophangen of zelfs zelf kan maken? Lees dan vooral verder!

Kant en klaar naambord

Er zijn talloze keuzemogelijkheden om het perfecte naambord voor jouw woning te vinden. Een hiervan is het kant en klare naambord. Er zijn diverse websites/winkels waar diverse naamborden voor woningen worden verkocht. Misschien heb je een naambord in je hoofd, of al eens ergens online of in een winkel gezien die je aantrekt. Het enige wat je dan nog even aan zou moeten laten passen zijn de namen op het bord. Wat ook een leuk idee is is om eens rond te kijken wanneer je op reis/vakantie bent. Misschien heb je een specifiek land waar je graag naartoe gaat en waar je de stijl enorm van waardeert. Vaak worden er in andere landen ook naamborden handgemaakt en verkocht. Zoek hierbij extra goed op marktjes in bepaalde steden/dorpen, dan heb je echt iets authentieks. 

Zelf een naambord samenstellen

Naast een kant en klaar naambord kun je er ook voor kiezen om iets meer je eigen creativiteit los te laten gaan. Je kunt namelijk online (soms ook in winkels) je eigen naambord samenstellen. Je kunt dan zelf kiezen of je het naambord van steen, hout, metaal etc wilt hebben. Ook kun je het lettertype en de plaats van de namen aanpassen. Daarnaast kun je ook kijken of je nog iets extra’s wilt toevoegen, bijvoorbeeld een sjabloon, kleine tekening of foto. 

Volledig zelf aan de slag!

Wil jij echt een naambord dat niemand anders heeft, en wat op geen enkel ander naambord lijkt? Dan kun je natuurlijk ook volledig zelf aan de slag gaan. Je kunt zelf een naambord aanschaffen en aan het werk gaan met verf, stiften, stickers, foto’s en nog veel meer. Op deze manier heb je echt een eigen naambord gecreëerd, daarnaast is deze manier ook prettig voor de portemonnee!

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare