GASTBLOG | Inductie beschermer van Topdoek

27 maart 2022

Heeft u een inductiekookplaat in uw keuken en wilt u deze beschermen tegen krassen en andere vormen van schade, en het daarnaast veiliger houden voor uw kinderen zodat ze deze bijvoorbeeld niet per ongeluk aan zullen zetten? Dan is een inductie beschermer van Topdoek misschien wel iets voor u. In deze blog leest u alles wat u moet weten over deze handige accessoire voor uw inductiekookplaat. Een inductie beschermer is de perfecte manier om schade te voorkomen aan uw inductiekookplaat en het ziet er daarnaast ook nog eens stijlvol uit. Ze zijn er in veel verschillende soorten en maten.

Wat is een inductie beschermer?

Een inductie beschermer is een mat die u op uw inductiekookplaat kunt leggen om deze te beschermen tegen krassen, vlekken en andere vormen van schade. De beschermer is specifiek ontworpen ter decoratie en het beschermen van uw (inductie)fornuis. Het is dan ook niet mogelijk om er op te koken.

Hieronder een aantal voordelen op een rijtje van de inductie beschermer

  • Bescherming tegen krassen en vuil wanneer er niet wordt gekookt.
  • Verlengt de levensduur van de kookplaat doordat u deze beschermt tegen stof en vuil als u niet aan het koken bent.

Waarom kiezen voor een inductie beschermer?

Topdoek is een webshop die bekend staat om de hoge kwaliteit van de producten en het brede assortiment. De inductie beschermer van Topdoek.nl is gemaakt van hoogwaardige materialen die bescherming bieden tegen krassen en andere vormen van schade, daarbij geeft het uw interieur een nog mooiere uitstraling. De beschermer zorgt er ook voor dat uw inductie kookplaat schoon blijft als u deze niet gebruikt.

Het gebruik van een inductie beschermer is heel eenvoudig.

  1. Maak uw inductiekookplaat schoon en zorg ervoor dat deze droog is en niet meer te heet.
  2. Plaats de beschermer op uw kookplaat en zorg ervoor dat deze goed aansluit op de randen.
  3. Na plaatsing blijft de inductieplaat gemakkelijker vrij van vuil en stof.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een inductie beschermer?

Bij het kiezen van een inductie beschermer zijn er een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee moet houden. Zoals de grootte, zorg ervoor dat de beschermer groot genoeg is om uw kookplaat volledig te bedekken. Daarnaast is het materiaal van de inductie beschermer ook van belang, kies een beschermer die gemaakt is van hoogwaardige materialen die lang mooi blijven. En kies een beschermer die gemakkelijk schoon te maken is en bestand is tegen regelmatig gebruik.

Andere manieren om uw inductiekookplaat te beschermen

Naast het gebruik van een inductie beschermer zijn er nog andere manieren om uw inductiekookplaat te beschermen. Hieronder enkele handige tips:

  • Gebruik pannen met een platte bodem, hierdoor wordt de kans op krassen op uw kookplaat kleiner.
  • Voorkom oververhitting, zet uw kookplaat niet op de hoogste stand en laat uw pannen niet droogkoken.
  • Maak uw kookplaat regelmatig schoon, verwijder voedselresten en andere viezigheid regelmatig om te voorkomen dat deze zich aan uw kookplaat zullen hechten.

Naast bovenstaande tips om uw kookplaat te beschermen, is een inductie beschermer een handige accessoire om uw inductiekookplaat te beschermen tegen krassen en andere vormen van schade. De beschermer is gemaakt van hoogwaardige materialen. Door uw kookplaat te beschermen met een beschermer gaat deze langer mee en blijft deze er als nieuw uitzien.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare