GASTBLOG | Waarom is kiezen voor kunstgras een goed idee?

19 mei 2021

Veel mensen krijgen al jeuk als ze horen over kunstgras, maar dat komt doordat dit er tot jaren geleden nog erg nep uitzag en behoorlijk kriebelde als je erop lag. Tegenwoordig echter, is kunstgras ontzettend realistisch, zeker als je het koopt bij Easyplants. Klik op meer informatie om er alles over te lezen, en lees daarna dit artikel om er achter te komen waarom je voor kunstgras in plaats van echt gras zou moeten kiezen. De kans is groot dat je namelijk meteen overstag gaat!

Kunstgras blijft altijd groen

Een van de grootste voordelen van kunstgras is natuurlijk dat het altijd exact dezelfde kleur behoudt. Waar normaal gras door de seizoenen heen flink kan verkleuren is dat bij kunstgras niet het geval. Je kunt overigens kiezen uit allerlei verschillende tinten groen. De ene persoon houdt van een realistisch groen waarbij het amper opvalt dat het om kunstgras, terwijl de andere een fellere kleur prefereert. Het is maar net wat je zelf het mooiste vindt, en wat je voorkeur heeft. Voor welke groentint je ook kiest, kunstgras blijft het hele jaar door mooi groen, hoe hard de zon ook schijnt en hoe koud het ook wordt. Super handig!

Kunstgras hoef je niet te maaien

Ben jij er helemaal klaar mee om elke week je complete grasmat te moeten maaien? Heel begrijpelijk. Gras maaien is geen vervelende klus, maar wel als het een flinke lap gras betreft. Daarom zie je ook dat het vooral mensen met een relatief grote zijn zijn die voor kunstgras in plaats van echt gras gaan. Het kost nu eenmaal tijd om het allemaal te maaien, zelfs als je een luxe zitmaaier hebt. Het enige wat je bij kunstgras moet doen is het af en toe borstelen, maar dit is zeker geen noodzaak en hoeft al helemaal niet elke week. Je bent er dus veel minder tijd aan kwijt, en eigenlijk ben jij zelf de enige die er last van heeft als het niet geborsteld is. Dan oogt het namelijk allemaal wat platter, maar op zich is dat natuurlijk geen ramp.

Kunstgras ziet er super egaal uit

Heb jij er een ontzettende hekel aan dat jouw grasmat er oneven uitziet? Groeit er constant onkruid in dat het minder egaal maakt, en groeit het op de ene plek beter dan op de andere? Als jij super perfectionistisch bent betreft je grasveldje dan is kunstgras een goede optie voor jou. Dit ziet er namelijk op elke vierkante meter exact hetzelfde uit, waardoor je zelfs bij hele grote oppervlakken een super strak resultaat hebt. Het enige wat belangrijk is, is dat je het oppervlak egaliseert voordat je het gras aanbrengt. Daarna is het meteen genieten geblazen van een super strak grasveldje dat weinig onderhoud vereist. Zie je dat wel zitten? Je bent niet de enige! Klik op meer informatie om alles te lezen over de verschillende soorten kunstgras die ze bij Easyplants verkopen. En als je dan toch op hun website bent dan bestel je gelijk een paar kunstplanten om je tuintje in één klap af te maken.

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare