Handvorm tegels 7.5×30 cm doe inspiratie op bij Vlagsma tegelwalhalla .

24 juni 2019

Handvorm tegels 7.5×30 cm super gave kleurtjes en razend populair.

Ontzettend geliefd zijn de handvorm tegels 7.5×30 cm in langwerpige vorm. Deze langwerpige witjes zijn toepasbaar in badkamer, toilet en keuken.
De wandtegeltjes hebben een landelijke uitstraling doordat de randen en het oppervlak niet strak gevormd zijn, maar licht golvend. De tegels zijn in allerhande gave kleurtjes verkrijgbaar en met deze wandtegels haal je echte eyecatchers in huis.

Vlagsma tegelwalhalla Bolsward importeert de handvorm tegels o.a. van het Spaanse merk Cifre ceramica. Deze fabriek is ijzersterk in dit type wandtegels en loopt voorop met trends in tegelland. Bijkomend voordeel is dat Cifre ondanks dat het een trendsetter is de prijzen op een meer dan acceptabel niveau weet te houden. Cifre ceramica is dan ook een ontzettende leuke tegel fabriek om mee te werken.

Veel klanten die op zoek zijn naar handvorm tegels hebben inmiddels voor de Cifre wandtegels gekozen. Vlagsma tegelwalhalla biedt deze tegels aan in de webshop maar bij twijfel kunt u een sample tegel aanvragen. Natuurlijk kunt u de tegels ook in real live bekijken in onze sfeervolle winkel in Bolsward.

Handvorm tegels 7.5x30 cm Vlagsma tegelwalhalla Bolsward

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van Vlagsma

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 270 ervaringen. Bekijk hier onze 270 beoordelingen via The Feedback Company