Life Scale Blanco 12×12.5

0/5
(0 klantbeoordelingen)
Life Scale blanco bij Vlagsma tegelwalhalla Logo Life Ceramica bij Vlagsma tegelwalhalla Life Scale bij Vlagsma tegelwalhalla

Life Scale Blanco 12×12.5

0/5
(0 klantbeoordelingen)

Unieke design tegels Life Scale blanco bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward! ✔️ Bestel makkelijk online ✔️ Onderhoudsvrij ✔️ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2-3 weken.

€ 84.95 incl. BTW per m2

Unieke design tegels Life Scale blanco bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward! ✔️ Bestel makkelijk online ✔️ Onderhoudsvrij ✔️ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2-3 weken.

6
107,04   1.26 m2
Winkel en Webshop Kom eens langs
Eigen import Gegarandeerd
Onderhoudsvrij Geen gedoe
Verzending Gratis vanaf € 750,-

Life Scale blanco 12×12.5

Deze bijzondere wandtegels van Life Scale blanco 12×12.5 onderscheiden zich door de bijzondere vorm van de tegels. De fabriek Life Ceramica is een kleine fabriek in Spanje die zich heeft toegelegd op de productie van met name de kleinere formaten wandtegels en vloertegels. Deze wandtegels zijn zeer geschikt voor toepassing in je badkamer, toilet of keuken en een ware eyecatcher in de ruimte.

Kenmerken serie Scale

Je kunt een voegbreedte van 2 tot 3 mm aanhouden. De dikte van de tegel is 9 mm. Deze keramische wandtegel is alleen geschikt voor binnen. De fabriek heeft met deze serie een sfeervolle wandtegel in frisse kleuren gemaakt. Zo zijn de tegels te gebruiken in je badkamer of juist in je keuken of toilet. De tegels zijn perfect te combineren met de vintage tegels. De afmeting van de tegels is 12×12.5 cm. Deze serie is leverbaar in een glanzende uitvoering. De tegels hebben een kleurvariatie. In een keramische wandtegel kan nooit vuiligheid of kalk intrekken. Heb je nog vragen? Klik hier en vul het contactformulier in. Life Scale blanco bij Vlagsma tegelwalhalla

 

Er zijn naast genoemde kleur nog meer kleurstellingen verkrijgbaar. Deze zijn in onze winkel te bekijken. Mocht je direct willen bestellen, stuur dan een mail via ons contactformulier.

Life Scale bianco bij Vlagsma tegelwalhalla

Levertijden

De gemiddelde levertijd voor deze wandtegels van Life Ceramica is circa 2 tot 3 weken.

Life scale bianco bij Vlagsma tegelwalhalla

Afmeting12x12.5
Afwerkingglans
Artikelnummer100202043
Dikte9 mm
GerectificeerdNee
Gewicht-verpakking3.2 kg
Verpakking0.21 m2
Kleurwit beige
Levertijd2 tot 3 weken
MerkLife
SerieScale
VormSchubben
VorstbestendigNee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom langs in Bolsward!

Vlagsma tegelwalhalla

Industriepark 12 , Bolsward

T: 0515 - 574 574 (ook Whatsapp)

E: info@vlagsma.nl

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:

09.00 – 17.30 uur

Vrijdag Koopavond:

gesloten

Zaterdag:

10.00 -16.00 uur

Anderen bekeken ook: