Plavuizen vloer

26 juni 2019

Plavuizen vloer semi getrommeld met een landelijke rustieke uitstraling.

Novabell Moy Azzurro 30x30 bij Vlagsma tegelwalhalla

Dankzij de vele contacten in Italië met tegel fabrieken hebben wij deze fantastische plavuizen vloer novabell moy azurro 30×30 cm voor u ingekocht. Deze vloertegels kenmerken zich door de landelijke uitstraling die wordt gecreëerd door de niet strakke randen.

Deze genuanceerde blauwe tegel vloer novabell in een semi getrommelde uitvoering is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.
De plavuizen zijn slijtvast en zelfs vorstbestendig. Doordat de tegels niet egaal blauw zijn maar een mix van donker en licht blauwe tinten hebben krijg je een uitermate sfeervolle rustieke vloer.

Er is echter 1 maar. Het betreft hier een op is op partij!! Vandaar dat de tegels bij ons in de sale worden aangeboden voor slechts Eur 19,95 per vierkante meter. Informeer daarom altijd naar de beschikbare voorraad dit om teleurstellingen te voorkomen.Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Actueel van Vlagsma

Lees meer over: 5 redenen waarom tegels in je toilet noodzakelijk zijn
Waarom toilettegels noodzakelijk zijn

Nieuw!

5 redenen waarom tegels in je toilet noodzakelijk zijn

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 298 ervaringen. Bekijk hier onze 298 beoordelingen via The Feedback Company