Test Mountain

Waarom tegels kopen bij Vlagsma tegelwalhalla?

Wij onderscheiden ons in de tegelmarkt door ons unieke assortiment wand- en vloertegels. Dit assortiment stellen wij zelf samen door eigen import bij betrouwbare fabrikanten in Italië en Spanje. Zonder tussenkomst van andere partijen kunnen wij hierdoor een zeer scherpe prijs hanteren. De korte lijnen en no-nonsense mentaliteit binnen onze organisatie geeft klanten vaak een vertrouwd gevoel. Tegels zijn onze passie en daar zijn we best een beetje trots op!

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Meet de te betegelen ruimte exact uit en houd rekening met circa 10% snij- en breukverlies. In kleine ruimtes kun je vaak zelfs het aantal tegels uittellen. Bij elk product in onze webshop staat het snij- en breukverlies standaard op 10%, maar dit kun je altijd handmatig aanpassen naar meer of minder.

Wat is een keramische tegel?

Een keramische tegel is gemaakt van keramiek. Dit is een combinatie van gebakken klei en zand met een harde, slijtvaste glazuurlaag. Hierdoor zijn keramische tegels onderhoudsvrij, slijt, kleur en maatvast, ideaal in combinatie met vloerverwarming, duurzaam en leverbaar in vele variaties.  

Hoe maak ik keramische tegels schoon?

Het beste is om tegels met een ontvettend schoonmaakmiddel te dweilen. Een ontvettend schoonmaakmiddel laat geen vette laag achter. Gebruik hiervoor NOOIT groene zeep. Voor badkamertegels geldt ook een ontvettend schoonmaakmiddel of schoonmaakzijn gebruiken. Wij adviseren Lithofin voor zowel de vloer- als de wandtegels.

Bericht delen

Actueel van Vlagsma

Lees meer over: 5 Tips voor het kiezen van de mooiste tegels in jouw woonkamer
Mooiste tegels in de woonkamer

5 Tips voor het kiezen van de mooiste tegels in jouw woonkamer

Lees meer over: Keramische tegels schoonmaken? Zo doe je dat!
keramische tegels schoonmaken

Keramische tegels schoonmaken? Zo doe je dat!