Cifre Colonial Wood nature glans 7.5×30

Cifre-colonial-wood-brillo-Vlagsma tegelwalhalla cifre-colonial-wood-nature-mat-handvormtegels cifre-colonial-wood-nature-glans-handvormtegels Cifre-colonial-wood-brillo-Vlagsma tegelwalhalla Cifre-colonial-wood-brillo-Vlagsma tegelwalhalla Cifre Colonial wood nature glans 7.5x30 bij Vlagsma tegelwalhalla Cifre-colonial-wood-brillo-Vlagsma tegelwalhalla Cifre-colonial-wood-brillo-Vlagsma tegelwalhalla

Cifre Colonial Wood nature glans 7.5×30

Handvorm wandtegels Cifre Colonial Wood Nature glans 7.5×30 bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward. ✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2 tot 3 weken.

€ 39.95 incl. BTW per m2

Handvorm wandtegels Cifre Colonial Wood Nature glans 7.5×30 bij Vlagsma tegelwalhalla in Bolsward. ✅ Bestel makkelijk online ✅ Onderhoudsvrij ✅ Duurzaam. De levertijd van dit product is circa 2 tot 3 weken.

3
59,93   1.5 m2
Winkel en Webshop Kom eens langs
Eigen import Gegarandeerd
Onderhoudsvrij Geen gedoe
Verzending Gratis vanaf € 750,-

Cifre Colonial Wood Nature Glans 7.5×30 kopen? Vlagsma tegelwalhalla

De wandtegel Cifre Colonial Wood Nature glans 7.5×30 is een handvorm  wandtegel uit de fraaie Colonial serie van Cifre Ceramica uit Spanje. Deze langwerpige wandtegels hebben een zeer authentieke uitstraling. De tegels zijn heel licht golvend van oppervlak en zeer geschikt voor toepassing in je badkamer, toilet of keuken. Langwerpige wandtegels zijn op vele manieren op de wand te plaatsen. Deze tegels worden vaak gebruikt als een accent tegel in je badkamer. Met name de frisse kleurstelling van deze handvorm tegels zorgt voor een fraai geheel.

Kenmerken Colonial

Het formaat van 7.5×30 cm kan in een halfsteens motief of in wildverband geplaatst worden. Tevens zijn deze tegels uitermate geschikt om in een visgraat motief te plakken. Dit geeft je te betegelen wand een speelse uitstraling. De kleurstelling van de serie is fris en helder. Er zijn 8 verschillende kleuren en twee decortegels beschikbaar. De tegels zijn in een matte glazuur en een glanzende glazuur leverbaar. Er kan bij deze tegels een voegbreedte van 2 tot 3 mm worden aangehouden. De dikte van de wandtegel Cifre Colonial Wood Nature glans is 8 mm. Heb je nog vragen?

  • ✔️ Afwerking: glans
  • ✔️ Kleur: divers
  • ✔️ Plaatsing: Recht verband, wild verband of visgraat verband
  • ✔️ Voegbreedte: 3 mm
  • ✔️ Dikte: 8 mm
  • ✔️ Levertijd: circa 3 weken

Heb je nog vragen? Klik hier en vul het contactformulier in.

Cifre colonial Wood Nature glanst 7.5x30

Afmeting 7.5x30 cm
Afwerking glans met brokkelige rand
Artikelnummer 100201552
Dikte 8 mm
Gerectificeerd Nee
Gewicht-verpakking 7.1 kg
Verpakking 0.5 m2
Kleur Divers
Levertijd 2 tot 3 weken
Merk Cifre
Serie Colonial
Vorm Rechthoek
Vorstbestendig Nee

Kom langs in Bolsward!

Vlagsma Tegelwalhalla

Industriepark 12 , Bolsward


T: 0515 - 574 574

E: info@vlagsma.nl

Of stuur een WhatsApp

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag:

09.00 – 17.30 uur

Zaterdag:

10.00 – 17.00 uur

Maandag & Zondag:

Gesloten

Anderen bekeken ook:iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare