XXL vloertegels

Wat zijn de kenmerken van XXL vloertegels?

Een XXL vloertegel van Vlagsma tegelwalhalla is een zeer slijtvast gebakken vloertegel van de hoogste kwaliteit. In de meeste gevallen betreft het hier gezaagde (gerectificeerde) vloertegels. Het formaat is, zoals XXL al aangeeft, vaak groot. Bijvoorbeeld 80×80, 90×90, 100×100 of zelfs 120×120 cm. Een XXL keramische vloertegel heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast XXL vloertegels hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, keramische planken, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.


Weergave van 1–12 van 17 resultaten

  1. Home »
  2. Keramische tegels »
  3. Vloertegels »
  4. XXL vloertegels