1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Pasicos

Pasicos

Het tegelmerk Pasicos heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van tegels. Het bedrijf richt zich vooral op de laatste trends op het gebied van wandtegels en vloertegels. Hiervoor creëren zij hoogwaardige kwalitatieve tegels. Pasicos is één van de grootste Portugese merken die verkrijgbaar is in Nederland. De Portugese tegels van Pasicos kunnen in ieder interieur toegepast worden. Dit geldt voor zowel een klassiek als modern interieur. De tegels van Pasicos geven de ruimte niet alleen veel karakter, maar ook warmte en stijl.

Wil je graag meer weten over de tegels van Pasicos? Klik dan hier voor meer informatie.

Populaire Pasicos tegels

Alles over Portugese en handvorm tegels van Pasicos

Portugese tegels zijn eigenlijk een verzamelnaam voor tegels die uit Spanje, Italië en Portugal komen. Een Portugese tegel van Pasicos is een slijtvaste gebakken en decoratieve tegel. Portugese tegels zijn echt een trend wat betreft inrichting. De tegels zijn geschikt voor vloertegels, maar Portugese tegels kunnen ook worden gebruikt als wandtegels. Kenmerkend aan Portugese tegels zijn de patronen en de verschillende kleurstellingen.

In ons assortiment vind je ook verschillende handvorm tegels van Pasicos. Handvorm tegels hebben aan de buitenkant vaak een golvend karakter en de kleurstelling is zeer authentiek.

logo pasicos tegels

Voordelen handvorm tegels

De golvende randen zijn zo gemaakt dat het lijkt alsof de tegels met de hand zijn gemaakt. Deze tegels zijn geschikt als wandtegel. Handvorm tegels hebben de voordelen van keramische tegels. De tegels zijn slijtvast, eenvoudig schoon te maken, duurzaam en geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de badkamer of als keuken wandtegels. De handvorm tegels van Pasicos bestaan uit rustig effen kleuren, zoals wit, grijs en zwart, maar ook zitten er opvallendere kleurtjes bij. Zo kun je spelen met verschillende combinaties en bijvoorbeeld kiezen voor een rustigere vloertegel en een wandtegel met meer kleur of patronen. De keuze is reuze.

Pasicos tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Op zoek naar kwalitatieve tegels die geproduceerd worden door een bedrijf met al meer dan 30 jaar ervaring? Dan zijn de tegels van Pasicos echt iets voor jou. Door de lange levensduur die deze tegels bieden heb jij er lang plezier van. Ook kunnen de handvorm of Portugese tegels toegepast worden in verschillende interieurs. Van modern tot klassiek, de tegels komen bij beide stijlen goed tot hun recht.

Wil je de tegels van Pasicos graag in het echt zien? Dat kan! In Bolsward hebben wij namelijk onze showroom waar je de tegels in het echt kunt zien en voelen. Ook voorzien we jou daar graag van persoonlijk advies. Heb je een vraag over een tegel van Pasicos of wil je graag advies? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen en/of adviseren je graag verder!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare