Patchwork tegels

Wat zijn de kenmerken van moderne vloertegels?

Een patchwork tegel van Vlagsma tegelwalhalla is een slijtvaste gebakken decoratieve vloertegel van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend voor een patchwork tegel zijn de verschillende kleuren en decoraties die gebruikt zijn. Een patchwork tegel  heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast patchwork tegels hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, keramische planken, moderne vloertegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.

 


Weergave van 1–12 van 56 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Patchwork tegels

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 256 ervaringen. Bekijk hier onze 256 beoordelingen via The Feedback Company