1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Cifre

Cifre Ceramica

Het tegelmerk Cifre Ceramica biedt een prachtig assortiment van keramische vloer en wandtegels die gemaakt zijn van kwaliteit en Spaanse schoonheid bevatten. Cifre Ceramica is een Spaanse tegelfabrikant die bekend staat om zijn moderne en trendy tegeldesigns. Dit geldt voor keramische vloertegels en wandtegels, maar ook moderne tegels die perfect passen als je van modern houdt. De tegels van Cifre zijn toonaangevend op het gebied van op het gebied van ontwikkeling en producten. Dit met een eindeloze lijst van nieuwe formaten die weer aasluiten bij de laatste trends op het gebied van tegels.

Cifre Ceramica heeft een eigen ontwerpstudio waar de mooiste tegels worden ontworpen door een professioneel designteam. Bij het productieproces worden de tegels geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Hierdoor ontstaan hoogwaardige tegels.

Meer informatie over Cifre tegels? Klik dan hier.

Populaire Cifre tegels

Over Cifre Ceramica

Het tegelmerk Cifre Ceramica heeft al meer dan 35 jaar ervaring in de tegelindustrie. In 1984 is het merk opgericht en is sindsdien constant blijven groeien. De constante innovatie en de focus die het merk legt op de behoefte van de klant zijn de bouwstenen van hun werk. De vele creativiteit die terug te vinden is binnen de onderneming draagt bij aan het creëren van een tegelassortiment die de klant aanspreekt. Het team bestaat uit authentieke tegelliefhebbers die dagelijks streven naar het beste resultaat. Cifre Ceramica is actief in meer dan 130 landen en hun doel is altijd om het beste product te leveren met de beste service.

logo cifre tegels

Het tegelassortiment van Cifre

In ons assortiment vind je een ruime keuzen aan badkamertegels van het merk Cifre Ceramica. De Cifre badkamertegels zijn geproduceerd van hoogwaardige kwaliteit. Dat is natuurlijk belangrijk bij een badkamer aangezien je daar vaak te maken hebt met vocht. Badkamertegels zijn de basis van de badkamer. Het is dus belangrijk dat de basis goed is om zo de andere badkamermeubelen er passend aan te koppelen.

De badkamertegels van Cifre Ceramica zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Denk aan moderne wandtegels, maar ook antieke wandtegels. Ook hebben we een collectie design tegels van Cifre Ceramica. De design tegels stralen luxe uit en zijn niet alleen geschikt voor de badkamer, maar ook voor het toilet, de hal of keuken.

Graag voordelig een Cifre tegel kopen? Ook dat vind je bij ons. Wij hebben diverse Cifre actietegels die je dus koopt met een fijne korting. Van het assortiment actietegels hebben we een gedeelte op voorraad staan en een gedeelte is op bestelling. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je een vraag hebt over een bepaalde actietegel.

Cifre Ceramica tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij graag de kwaliteit van Cifre Ceramica tegels ontdekken in je eigen woning? Ontdek dan bij ons een ruim assortiment van Cifre tegels. De tegels bieden hoge kwaliteit, een lange levensduur en ze  zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor is er altijd een passende afmeting voor jou.

Wil je graag de tegels in het echt zien? In Bolsward zit onze showroom, waar u de tegel in het echt kunt zien en voelen. Uiteraard voorzien wij u daar ook graag van persoonlijk advies. Heb je een vraag over de tegels van Cifre Ceramica? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder. Ook voor advies kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare