Vintage tegels

Wat zijn de kenmerken van vintage tegels?

Een vintage tegel van Vlagsma tegelwalhalla is een slijtvaste gebakken decoratieve vloertegel van de hoogste kwaliteit. Vintage tegels zijn tegels die nagemaakt zijn van decoratieve tegels van vroeger. De patronen en kleurstellingen zijn zoveel als mogelijk behouden ten opzichte van het origineel. Een vintage tegel heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast vintage tegels hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, keramische planken, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro decortegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.

 


Weergave van 1–12 van 69 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Vintage tegels

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 239 ervaringen. Bekijk hier onze 239 beoordelingen via The Feedback Company