Privacy Verklaring

14 september 2018

Privacy Verklaring
Vlagsma tegelwalhalla – www.Vlagsma.nl

Hier vind je de privacy verklaring van Vlagsma tegelwalhalla en Vlagsma.nl. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die worden verzameld door Vlagsma tegelwalhalla.

Inleiding

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegeaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Wim Vlagsma, Vlagsma tegelwalhalla


1. Vlagsma tegelwalhalla

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Vlagsma tegelwalhalla. Wij zijn een (online) winkel die zich richt op de verkoop van keramische wand- en vloertegels en alle aanverwante producten.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Vlagsma tegelwalhalla verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Vlagsma tegelwalhalla, neem dan gerust contact met ons op!

info@vlagsma.nl – T:0515-574 574
Industriepark 12 – 8701 PN Bolsward
Btw nr. NL001367109B01 – KvK nr. 01036896

 2. Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Vlagsma tegelwalhalla. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Het verwerken van orders
    Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, emailadres, factuuradres, afleveradres, telefoonnummer en betalingsgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop op de hoogte te houden. Dit kan een online bestelling betreffen of een bestelling in onze fysieke winkel.
  2. Account aanmaken
    Als u bij Vlagsma tegelwalhalla een bestelling in de webshop plaatst, bewaren wij indien gewenst, uw gegevens op een beveiligde computer (secure server). U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven voor het opslaan van uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens. Dat levert u zelf ook gebruiksgemak op, omdat u die gegevens dan niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
  3. Contact opnemen
    Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Vlagsma tegelwalhalla via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel aan te kunnen bieden, zoals naam, bedrijfsnaam, emailadres en telefoonnummer.
  4. Het versturen van een nieuwsbrief
    Vlagsma tegelwalhalla stuurt via e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulier op de website van Vlagsma tegelwalhalla.
  5. Recensie schrijven
    Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers. Wel behouden wij het recht van moderatie in bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen.
  6. Analytics
    De website Vlagsma.nl verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

3. Ontvangers

De gegevens die Vlagsma tegelwalhalla ontvangt en verwerkt worden beheerd en mogelijk verstrekt aan de volgende bedrijven:

  1. Verwerkte orders
    Zoals gezegd gebruiken we je persoonsgegevens om een bestelling netjes af te kunnen handelen. Deze persoonsgegevens slaan wij op in het boekhoudprogramma van Snelstart, waarin de lopende orders en facturen worden beheerd.
  2. Verzending orders
    Wij geven je persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is om jou te kunnen leveren wat je hebt gekocht of als wij dat wettelijk verplicht zijn. Wij werken vooral samen met transportbedrijf Hoekstra uit Sneek om de bestellingen bij je te brengen. Wij geven alleen de noodzakelijk persoonsgegevens als naam, afleveradres, telefoonnummer en emailadres door aan onze transporteurs: Hoekstra (Nld en België), TST (Terschelling), Ridder transport (Ameland), Beers transport (Texel). Zo nodig kan een plaatsvervangend transportbedrijf ingehuurd worden.
  3. Tussendoor Internet en Marketing
    De e-mail van Vlagsma tegelwalhalla wordt gehost via Tussendoor. Als jij contact opneemt via de formulieren op de site of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Tussendoor. De website en de back-ups van de website Vlagsma.nl worden eveneens gehost bij Tussendoor. Gegevens die jij achterlaat op de website Vlagsma.nl zijn op de servers van Tussendoor opgeslagen.
  4. Mailchimp
    De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.
  5. Recensies
    De recensies worden bijgehouden door de Feedback Company. Enige tijd na je afgehandelde bestelling ontvang je van Feedback Company een uitnodiging om een recensie op de website achter te laten. Alle recensies worden op de server van de Feedback Company opgeslagen. Een recensie schrijven kan overigens wel anoniem.

 4. Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Vlagsma tegelwalhalla, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling je gegevens langer moeten bewaren.

  1. Verwerkte orders
    Orders, offertes en facturen beheren we in Snelstart. Wettelijk zijn we verplicht deze gegevens minimaal 7 jaren te bewaren (wettelijke bewaarplicht). In principe worden de gegevens voor onbepaalde tijd bewaard.
  2. Contact opnemen
    Op het moment dat je contact opneemt met Vlagsma tegelwalhalla via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres opgeslagen op de mailserver. Die mails worden zolang bewaard als nodig is. Meestal is dit enkele weken.
  3. Het versturen van een nieuwsbrief
    Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@vlagsma.nl.
  4. Recensies
    Je recensie wordt bewaard voor onbepaalde tijd. Mocht je later je recensie willen verwijderen dan kan dit door een mail te sturen naar info@vlagsma.nl.
  5. Analytics
    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf- of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 5. Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door Vlagsma tegelwalhalla of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar Vlagsma tegelwalhalla. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website Vlagsma.nl privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Daarnaast is het domein van Vlagsma.nl ondertekend met DNSSEC. Dit is een extra hulpmiddel waarmee de “bewegwijzering” van de website veiliger en vertrouwder wordt.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op jouw computer. Vlagsma.nl gebruikt mogelijk cookies om je te herkennen bij een volgende bezoek. Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze site en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt de browser zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Vlagsma.nl geen cookies ontvangt.

6. Jouw Rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij Vlagsma tegelwalhalla vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met Vlagsma tegelwalhalla. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie
Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door Vlagsma tegelwalhalla. Je gegevens omtrent de nieuwsbrief kan je aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke mail.

Recht op overdracht
Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij Vlagsma tegelwalhalla opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient Vlagsma tegelwalhalla al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens
Wil je niet langer dat jouw gegevens bij Vlagsma tegelwalhalla vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht
Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat Vlagsma tegelwalhalla niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wil jij niet dat Vlagsma tegelwalhalla jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruik van deze rechten kan via info@vlagsma.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, id bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen twee weken te reageren.

 7. Plichten

Vlagsma tegelwalhalla verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van producten van Vlagsma tegelwalhalla via een webshop, via e-mail en via een fysieke winkel. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om een nieuwsbrief te kunnen versturen en je mobiele nummer is nodig om je een SMS bericht te sturen ivm Track&Trace code van je levering. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan Vlagsma tegelwalhalla de betreffende order niet uitleveren.

Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met Vlagsma tegelwalhalla met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw toestemming voor worden gevraagd.

Vlagsma tegelwalhalla behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer Vlagsma tegelwalhalla dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van Vlagsma tegelwalhalla te beschermen. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

info@vlagsma.nl  T: 0515 -574 574
Industriepark 12 – 8701 PN Bolsward
Btw nr. NL001367109B01 – KvK nr. 01036896

 

Bericht delen

Actueel van Vlagsma

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 236 ervaringen. Bekijk hier onze 236 beoordelingen via The Feedback Company