1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Aparici

Aparici

Het tegelmerk Aparici staat voor de allerhoogste fabriekskwaliteit en innovatief design. Het premium keramiek en ook porselein dat wordt gebruikt door dit familiebedrijf fungeren als een drijvende kracht. De nieuwe ontwikkelingen en trends neemt dit bedrijf actief mee in de ontwerpen en daarmee ook productie. Bij Vlagsma vind je vooral een ruim assortiment patchwork tegels, maar ook Portugese wandtegels en kwalitatieve badkamertegels.

Wil je graag meer te weten komen over dit merk en de collectie? Klik dan hier voor extra informatie.

Populaire Aparici tegels

Over Aparici

Het was in de jaren 40 dat Maximiano Aparaci startte met het produceren van handgemaakte bizcocho tegels met een rode body. Dit werd gedaan in een kleine oven in de Spaanse stad Alcora. Na twee decennia zelf tegels in zijn oven te hebben vervaardigd besloot hij in 1961 samen met zijn vrouw het bedrijf Ceramicas Aparici op te richten. En dit met succes. Na meer dan 50 jaar en drie generaties later is Ceramicas Aparici uitgegroeid tot een bedrijf dat naar meer dan 140 landen wereldwijd exporteert.

De tegels van Aparici worden beschouwd als tegels die een essentieel onderdeel vormen binnen een interieur. Met het architectonische ontwerp dat de tegels hebben geeft het bedrijf Aparici de garantie van uitstekende en kwalitatieve tegels. De productinstallaties werken met de nieuwste technologie op ieder gebied. Denk aan het persen, drogen, emailleren en het bakken van de tegels. Ook is het bedrijf Aparici bewust bezig met het milieu en hebben ze meerdere certificaten in hun bezit die aantonen en tevens bewijzen dat de productiemethoden efficiënt zijn en een weinig impact hebben op het milieu en de natuurlijke hulpbronnen.

logo aparici tegels

Het tegelassortiment van Aparici

Zoals je eerder hebt kunnen lezen vind je bij Vlagsma Tegelwalhalla diverse tegels van Aparici. Vooral de patchwork tegels vind je veel terug in ons assortiment. Dit zijn slijtvaste decoratieve tegels van de hoogste kwaliteit. Kenmerkend zijn de verschillende kleuren en decoraties die worden gebruikt. Deze tegels zijn helemaal hip! De tegels kunnen in verschillende ruimtes gebruikt worden. Naast de patchwork tegels zijn er dus ook nog Aparici badkamertegels, houtlook tegels en ook Portugese tegels.

Aparici tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij een ruimte in je huis een kwalitatieve en trendy uitstraling geven? Dan zijn de tegels van Aparici een hele goede keuze voor jou. Deze tegels bieden een hoogwaardige kwaliteit en tevens ook een hoop comfort. Ze zijn makkelijker te onderhouden en hebben een lange levensduur, waardoor jij lang van deze tegels kunt genieten. Wil je de tegels graag in het echt zien? In Bolsward, een mooi stadje in Friesland is onze showroom gevestigd. Wij voorzien je daar graag van professioneel en persoonlijk advies.

Heb je een vraag over de tegels van Aparici of wil je graag advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare