Over Ons

Wie zijn wij

Wij van Vlagsma tegelwalhalla zijn sinds 1973 als stukadoors- en tegelzet bedrijf gevestigd aan het Industriepark 12 in Bolsward. Vanaf 1996 zijn wij ons gaan richten op de verkoop van keramische wandtegels en vloertegels. Sindsdien zijn we iedere dag met tegels bezig. Tegels zijn onze passie!

Hoe werken wij

Omdat wij veel tegels rechtstreeks inkopen bij fabrieken in met name Italië en Spanje kunnen wij een eigen uniek assortiment wand- en vloertegels samenstellen. Onze jarenlange ervaring, vele contacten in de markt en passie voor het product zijn onze tools om het assortiment met recht UNIEK te noemen. Naast onze winkel vol ideeën en trends hebben wij een outlet formule ontwikkeld waar wij grote en kleine restantpartijen wand- en vloertegels aanbieden tegen de best mogelijke prijs.

Assortiment wand- en vloertegels

Doordat we wekelijks tegels verladen in Spanje of Italië kunnen we de levertijden beperken tot circa 2 tot 3 weken. Het voordeel van direct laden bij de fabriek betekent dat we uit een veel groter aanbod tegels kunnen kiezen dan wanneer we ons assortiment alleen samenstellen via een tussenhandel of groothandel in Nederland. We horen dan ook vaak dat ons assortiment onderscheidend is in de tegelmarkt. En daar zijn we best trots op.

Verwerking

Voor de verwerking van de tegels kunnen wij u in contact brengen met ervaren en gespecialiseerde tegelzetters. U krijgt van hen een eerlijke prijs zonder tussenkomst van andere partijen. Wel zo eerlijk en voordelig vinden wij.

Wij noemen ons met recht dus de specialist in vloertegels en wandtegels in Friesland!

Graag tot ziens in Bolsward!

Henk en Wim Vlagsma

Verkoopteam Vlagsma tegelwalhalla

Bericht delen

Actueel van Vlagsma

Lees meer over: Woonkamer tegels: de trends van 2021
Woonkamer tegel trends 2021

Nieuw!

Woonkamer tegels: de trends van 2021

Lees meer over: 5 redenen waarom tegels in je toilet noodzakelijk zijn
Waarom toilettegels noodzakelijk zijn

5 redenen waarom tegels in je toilet noodzakelijk zijn

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 298 ervaringen. Bekijk hier onze 298 beoordelingen via The Feedback Company