Over Ons

Wie zijn wij

Wij van Vlagsma tegelwalhalla zijn al sinds 1973 gevestigd aan het Industriepark 12 in Bolsward. Vanaf 1996 zijn wij ons specifiek gaan richten op de verkoop van keramische tegels (wandtegels en vloertegels). Sindsdien zijn we iedere dag met tegels bezig. Wand- en vloertegels zijn onze passie!

Henk Vlagsma
Henk Vlagsma
Wim Vlagsma
Wim Vlagsma

Hoe werken wij

Omdat wij veel tegels rechtstreeks inkopen bij fabrieken in met name Italië en Spanje kunnen wij een eigen uniek assortiment wand- en vloertegels samenstellen. Onze jarenlange ervaring, vele contacten in de markt en passie voor het product zijn onze tools om het assortiment met recht UNIEK te noemen. Naast onze winkel vol ideeën en trends hebben wij een outlet formule ontwikkeld waar wij grote en kleine restantpartijen wand- en vloertegels aanbieden tegen de best mogelijke prijs. Daarnaast vind je hier een basis assortiment tegels die we het hele jaar op voorraad hebben.

Assortiment wand- en vloertegels

Doordat we wekelijks tegels verladen in Spanje of Italië kunnen we de levertijden beperken tot circa 2 tot 3 weken. Het voordeel van direct laden bij de fabriek betekent dat we uit een veel groter aanbod tegels kunnen kiezen dan wanneer we ons assortiment alleen samenstellen via een tussenhandel of groothandel in Nederland. We horen dan ook vaak dat ons assortiment onderscheidend is in de tegelmarkt. En daar zijn we best trots op.

Verwerking

Voor de verwerking van de tegels kunnen wij u in contact brengen met ervaren en gespecialiseerde tegelzetters. U krijgt van hen een eerlijke prijs zonder tussenkomst van andere partijen. Wel zo eerlijk en voordelig vinden wij.

Wij noemen ons met recht dan ook de specialist in vloer- en wandtegels in Friesland!

Graag tot ziens in Bolsward!

Henk en Wim

Verkoopteam Vlagsma tegelwalhalla

Bericht delen

Actueel van VlagsmaiDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare