1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Vives

Ceramica Vives

Het tegelmerk Ceramica Vives produceert hoogwaardige en kwalitatieve keramische tegels met een trendy design. De Spaanse tegelfabriek Vives vervaardigt zowel keramische wand- als vloertegels. In Nederland staat het merk vooral bekend om zijn aparte tegels en dan met name de keramische patroontegels.

Het ruime assortiment tegels dat Ceramica Vives aanbiedt zorgt ervoor dat de consument veel keus heeft in het kiezen van de perfecte tegel. Dit innovatieve bedrijf past zich voortdurend aan de nieuwe technologieën, waardoor ze zich de meest geavanceerde productiesystemen voorzien en altijd even een stapje voor zijn op concurrenten.

Ontdek hieronder het assortiment tegels van Ceramica Vives. Meer informatie lezen over de tegels van Vives? Klik dan hier.

Populaire Vives tegels

Over Ceramica Vives

Ceramica Vives produceert keramische tegels van topkwaliteit. Ze zijn voortdurend bezig met het in de gaten houden van de laatste trends. Met veel inspanning willen ze graag voldoen aan de behoeften van de markt. Daarom creëren ze hoogwaardige keramische tegels met een trendy design. Het is een innovatief bedrijf dat zich voortdurend aanpast aan nieuwe technieken die voorzien zijn van de meest geavanceerde productiesystemen. Ook zet het merk zich in voor milieubeleid via EcoVives. Dit alles ondersteund door meer dan 50 jaar ervaring.

Logo Vives tegels

Het tegelassortiment van Vives bij Vlagsma

Bij Vlagsma vind je een zeer ruim assortiment aan tegels van het merk Vives. Je vindt zowel wandtegels als vloertegels van dit merk. Voor verschillende ruimtes in huis hebben wij een passende tegel. Denk aan badkamertegels, retro decortegels, art nouveau wandtegels, moderne vloertegels en nog veel meer keuze in tegels. Doordat wij een ruim assortiment Ceramica Vives tegels hebben, vind je daardoor ook veel verschillende tegel stijlen. Dus van moderne tegels tot retro tegels, waardoor er voor iedere smaak wel een passende tegel is.

Keramische tegels

Het tegelmerk Vives biedt dus keramische tegels aan, maar wat houdt keramisch nu precies in? Zoals de naam eigenlijk al zegt is een keramische tegel gemaakt van keramiek. Keramiek bestaat voornamelijk uit klei en zand. Het gebruiken van keramische tegels in een woning biedt veel voordelen, namelijk:

  • ✔️ De tegels zijn erg onderhoudsvriendelijk
  • ✔️ Duurzame tegels
  • ✔️ Erg hygiënisch
  • ✔️ Een gouden combinatie met vloerverwarming
  • ✔️ Geschikt voor iedere ruimte
  • ✔️ Keramische tegels branden niet

Kiezen voor keramische tegels in je woning biedt dus meerdere voordelen. De tegels van Ceramica Vives zijn ook geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. Van de woonkamer tot de badkamer is er een geschikte tegel. Ook hebben wij een ruim assortiment Portugese tegels van Vives. Portugese tegels zijn handgemaakte tegels op basis van cement en pigmenten, die geschikt zijn voor de vloer en wand.

Ceramica Vives tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij graag genieten van de mooie tegels van Ceramica Vives in je eigen woning? Dan ben je bij Vlagsma Tegelwalhalla aan het juiste adres. Door het ruime assortiment tegels is er altijd een passende Vives tegel voor jou. De tegels gaan mee met de tijd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor hebben ze een lange levensduur, waardoor jij er weer langer van kunt genieten.

Heb je een vraag over de tegels van Ceramica Vives? Neem dan gemakkelijk en snel contact met ons op. Wij helpen je graag verder!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare