Landelijke vloertegels

Wat zijn de kenmerken van een landelijke vloertegel?

Een keramische landelijke vloertegel van Vlagsma tegelwalhalla is een zeer slijtvast gebakken vloertegel van de hoogste kwaliteit. Deze vloertegels onderscheiden zich vaak door een robuust karakter. De randen van de tegels zijn brokkelig en de variatie in kleurstelling is groot. En uiteraard gelden de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische tegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast landelijke vloertegels hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, keramische planken, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.


Weergave van 1–12 van 21 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Landelijke vloertegels

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 239 ervaringen. Bekijk hier onze 239 beoordelingen via The Feedback Company