1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Life Ceramica

Life Ceramica

Een bijzonder tegelmerk dat je in ons assortiment kunt terugvinden, is Life Ceramica. Dit Spaanse merk ontwerpt vooral kleinere wand- en vloertegels die perfect tot hun recht komen in je nieuwe keuken of badkamer.

Bij ons heb je een ruime keuze uit unieke ontwerpen die afkomstig zijn van Life Ceramica. Kleine tegels die de wanden of vloeren van de ruimte sieren en zorgen voor een stijlvolle inrichting. De producent komt voortdurend met innovatieve ontwerpen op de markt en daar spelen wij met ons aanbod graag op in.

Maak kennis met de bijzondere ontwerpen van Life Ceramica en ontdek  ons aanbod vol tegels in prachtige kleuren en speelse vormen. Bekijk bovendien ook de andere merken die we graag in ons assortiment vertegenwoordigen. Meer informatie over Life tegels? Klik dan hier.

Populaire Life tegels

Over Life Ceramica

Life Ceramica is een fabrikant in Spanje die met zorg en toewijding prachtige keramische tegels produceert. Vooruitlopend op de laatste trends brengt het merk unieke designs op de markt die aansluiten op de behoefte van de consument. De ontwerpen kenmerken zich door kleine stijlvolle vloer- en wandtegels die in diverse kleurstellingen zijn uitgevoerd. Binnen de ontwerpen vind je subtiele kleurnuances die bij het aanbrengen op de wand zorgen voor een diepte en warmte.

life ceramica tegels logo

Ons tegelassortiment van Life Ceramica

Ben je op zoek naar een unieke tegel die je in je keuken, badkamer of toilet wilt terug laten komen? In een diepdonkere kleur waarmee je een knusse ruimte creëert of juist een lichte pasteltint die zorgt voor een ruimtelijk effect. Met de tegels van Life Ceramica, te vinden in ons assortiment, bereik je eenvoudig de stijl die je voor ogen hebt. Laat je onder andere inspireren door onze visschub tegels en visgraat tegels en bepaal welke stijlvolle designs in jouw interieur zichtbaar moeten worden.

Waarom keramische tegels?

De tegels van Life Ceramica zijn gemaakt van keramiek. Dit is een natuurlijk materiaal dat voornamelijk bestaat uit klei en zand en om diverse redenen veel voordeel biedt wanneer je het in huis toepast. Keramische tegels kenmerken zich door de volgende voordelen:

  • ✔️ Onderhoudsvriendelijk
  • ✔️ Duurzaam en slijt-/krasbestendig
  • ✔️ Hygiënisch
  • ✔️ Te combineren met vloerverwarming
  • ✔️ Brandwerend

Kies je voor tegels van Life Ceramica, dan heb je het voordeel van een stijlvol ontwerp dat bij jouw smaak past. Daarnaast benut je de praktische voordelen die de keramische tegels in zich hebben, waardoor ze in iedere ruimte in huis terug kunnen komen.

Life Ceramica tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

De inspirerende wand- en vloertegels van Life Ceramica komen in iedere woonstijl prachtig tot hun recht. Of je nu een donkere tegel in een donker geheel wilt zien of ruimtelijkheid wilt creëren met een lichte tegel, de ontwerpen van het Spaanse merk zijn toegankelijk en overal toe te passen. Welke kleuren en vormen hebben jouw voorkeur? Plaats direct je bestelling of neem contact met ons op om je vrijblijvend te laten informeren over de tegelontwerpen van Life Ceramica.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare