Portugese tegels

Wat zijn de kenmerken van Portugese tegels?

Een Portugese tegel van Vlagsma tegelwalhalla is een slijtvaste gebakken decoratieve vloertegel van de hoogste kwaliteit. Een Portugese tegel bij Vlagsma tegelwalhalla is een keramische variant op handgemaakte cementtegels. Deze tegels kennen veel patronen in veel verschillende kleurstellingen. De ene keer leverbaar met rand- en hoekdecor en de andere keer leverbaar in een mix. Een Portugese keramische tegel  heeft de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. De keramische vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

In welke varianten is een tegelvloer verkrijgbaar?

Binnen het assortiment vloertegels zijn zeer veel varianten mogelijk. Naast Portugese tegels hebben wij een verdeling gemaakt in Portugese tegels, estrik plavuizen, landelijke vloertegels, keramische planken, moderne vloertegels, patchwork tegels, retro tegels, vintage tegels en XXL groot formaat tegels. Telkens leverbaar in vele formaten en diverse uitvoeringen of decoraties.

 


Weergave van 1–12 van 60 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Portugese tegels

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 239 ervaringen. Bekijk hier onze 239 beoordelingen via The Feedback Company