1. Home »
  2. Tegels Aalsmeer

Tegels Aalsmeer

Tegels kopen voor in je woning in Aalsmeer? Bijvoorbeeld voor in de keuken of aan de wand in de badkamer? We helpen je graag. Want woontegels uitzoeken is niet iets wat je iedere dag doet en je wilt wel de juiste keuze maken. Naast kleur en stijl, vind je immers ook de kwaliteit zeer belangrijk. Misschien zelfs nog wel het belangrijkste. Beide – stijl en kwaliteit – vind je bij ons dan ook altijd.

We zijn dan niet gevestigd bij jou in Aalsmeer, maar in het Friese Bolsward. Maar we komen graag bij jou langs om de tegels te bezorgen. We komen vaak in Noord-Holland met bestellingen. Neem ondertussen in alle rust een kijkje online voor alle soorten gave, minimalistische of opvallende tegels voor in huis.


 

Mooie producten, snel contact, duidelijke antwoorden op vragen, snel bezorgd! Goeie prijzen, ook voor verzending.”

~ Mevr. Bakker (uit Aalsmeer)


 

Uitgelichte tegels

Wandtegels en vloertegels vanuit Aalsmeer kopen

We hebben een hele ruime en brede collectie aan wand- en vloertegels, welke ook absoluut gaan schitteren bij jou in Aalsmeer. En juist omdat onze collectie zo breed is, is er altijd een stijl die jou aanspreekt. Houd je van een rustige en minimalistische stijl voor op de vloer? Dan zijn de vloertegels met betonlook vast iets waar je naar op zoek bent. Houd je juist van opvallende stijlen en kleuren? Dan passen de Portugese tegels daar veel beter bij (we hebben ook Portugese wandtegels). Maar je kunt ook combineren: een strook tegels in de keuken in een opvallende stijl en de rest in effen stijl. We werken alleen met de fabrikanten die garant staan voor kwaliteit.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer (lengte x breedte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste vloertegels in betonlook eenvoudig online.

En je kunt beter iets teveel bestellen dan te weinig natuurlijk. Hulp nodig? Neem gerust contact op.

Snel bij jou thuis geleverd

Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Jouw tegels worden dan keurig en snel bij jou thuis in Aalsmeer geleverd door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd van onze tegels bedraagt 2 tot 3 weken. We leggen de tegels zelf niet. Maar we kunnen je wel in contact brengen met zeer professionele tegelzetters. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

tegels kopen vanuit Aalsmeer - betonlook

Shop vanuit Aalsmeer of bekijk de tegels in onze showroom

Je kunt de tegels altijd bij ons online kopen, maar we begrijpen ook dat je de tegels het liefst wilt komen ervaren. We heten je van harte welkom in onze showroom in Bolsward. Via de A7 en de Afsluitdijk ben je zo vanuit Aalsmeer bij ons in Friesland. Binnen anderhalf uur. Terwijl jij onderweg bent, zetten wij de koffie voor je klaar en staan we klaar met eerlijk advies.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare