Actietegels

Waarom zijn er actietegels?

Wij van Vlagsma tegelwalhalla zijn het hele door bezig met de samenstelling van ons unieke assortiment wandtegels en vloertegels. Naast het vinden van deze unieke, fraaie en bijzondere tegels, zoeken we ook continu naar voordelige kwaliteitstegels. Deze speciaal geselecteerde actietegels bieden wij gedurende het hele jaar zeer voordelig aan. Zowel wandtegels als ook vloertegels.

En uiteraard geldt bij de vloertegels de voordelen van keramiek: duurzaam, voelt zeer aangenaam aan, eenvoudig schoon te maken en zeer slijtvast.

Een vloertegel heeft een erg goede warmtegeleiding en is dus ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Een vloertegel is ook uitermate geschikt wanneer u huisdieren heeft; vloertegels zijn slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Zijn actietegels altijd uit voorraad leverbaar?

Van het assortiment actietegels hebben we een gedeelte op voorraad staan en een gedeelte is op bestelling. De levertijden zijn vaak variërend tussen de 2 en 3 weken vanuit Spanje of Italië.


Weergave van 1–12 van 25 resultaten

  1. Home »
  2. Winkel »
  3. Actietegels

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 256 ervaringen. Bekijk hier onze 256 beoordelingen via The Feedback Company