1. Home »
  2. Tegels Amstelveen

Tegels Amstelveen

Tegels kopen voor in je woning of bedrijfspand in Amstelveen? Tegels zijn absoluut een ware toevoeging aan je interieur. Ten eerste omdat we ze in allerlei stijlen voor je hebben liggen, zowel voor op de vloer als wandtegels. Dus er is altijd een type tegel die bij jouw wensen aansluit. En ten tweede – ook zeker niet onbelangrijk: tegels zijn onderhoudsvriendelijk.

We zijn gevestigd in Bolsward (Friesland), maar we komen graag bij je in Amstelveen om je uiteindelijke keuze te bezorgen. We leveren door heel het land en zijn dan ook vaak in Noord-Holland. Natuurlijk mag je ook altijd bij ons langskomen. In onze showroom laten we je uitgebreid kennis maken met ons aanbod. Van vloertegels met marmerlook tot de klassieke witte wandtegel.


 

Snel antwoord. Telefoontje gekregen toen de bestelling klaar lag. Top!.”

~ Mevr. Berg (uit Amstelveen)


 

Uitgelichte tegels

Wandtegels of vloertegels in Amstelveen?

Tegels vind je in vrijwel elke woning. Vooral de badkamer en de keuken zie je ze veelal terug. Maar steeds meer mensen gaan ook op tegels over in de woonkamer. Ook in Amstelveen zien we deze trend terug. Tegels zijn heel veelzijdig te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om alleen een gedeelte van de muren te voorzien van wandtegels. Maar ook als vloerbedekking zijn tegels een hele mooie optie. Mede ook omdat ze zo onderhoudsvriendelijk zijn. Iets wat zeker voor een vloer belangrijk is. Bovendien kan het in combinatie met vloerverwarming.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Kleuren, stijlen en materialen

Wand- en vloertegels hebben daarnaast ook in veel verschillende kleuren, stijlen en materialen. Je kunt kiezen voor één type tegen en daarbij één stijl. Maar je kunt ze ook met elkaar combineren. Misschien vind je de decoratieve Portugese tegels toch net wat te druk voor op de vloer. Door ze te combineren met een effen gekleurde tegel krijg je hele leuke unieke effecten.

Naast dat het oog wat wil, is kwaliteit minstens zo belangrijk. We werken dan ook met de beste fabrikanten die kwaliteit net zo belangrijk vinden als jij. Zo werken we met Spaanse merken samen als Aparici Ceramica, Cifre Ceramica en Peronda Ceramica. En vanuit Italië werken we veel met Sant Agostino, Unicom Starker, en Ergon.

Snel geleverd en geplaatst

Heb je een keus kunnen maken? Bestellen kan eenvoudig via onze webshop. We zorgen er dan voor dat jouw bestelling keurig netjes en snel wordt geleverd door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd van onze tegels bedraagt 2 tot 3 weken. Zelf komen we de tegels niet plaatsen, maar wel weten we genoeg uitstekende partijen die dat wel voor je kunnen doen. Als je wilt brengen we je dan graag met hen in contact. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

tegels Amstelveen

Shop je tegels vanuit Amstelveen of bezoek onze showroom

Tegels bestellen vanuit Amstelveen kan dus online 24/7. Maar we begrijpen heel goed dat je het liefst de tegels eerst wilt ervaren voor je overgaat tot de koop. We heten je van harte welkom in onze showroom in Bolsward, Friesland. Vanuit Amstelveen ben je via de A7 en de Afsluitdijk in ongeveer anderhalf uur bij ons in Friesland. In onze showroom stellen we je graag voor aan ons aanbod en geven we je eerlijk advies.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare