1. Home »
  2. Tegels Assen

Tegels Assen

Tegels nodig voor je huis in Assen? Dan weten wij je zeker verder te helpen. Want tegels kopen doe je ook niet elke dag. Je wilt dan ook zeker niet over één nacht ijs gaan. Daar komt bij dat je waar wilt voor je geld. Natuurlijk moet de stijl ook aansluiten. We hebben een ruim aanbod tot je beschikking van vloer- en wandtegels. Deze kun je 24/7 online bestellen. En welke tegel je ook kiest, de kwaliteit is er bij ons altijd.

Je vindt ons niet in Assen, maar in het Friese Bolsward. Maar we leveren onze wand- en vloertegels door heel het land. We komen dan ook geregeld in Drenthe. Neem ondertussen alvast een kijkje in onze webshop voor alle soorten minimalistische of opvallende tegels voor in huis.


 

Prima service. Snelle beantwoording van mijn vragen.”

~ Mevr. Knol  (uit Assen)


 

Uitgelichte tegels

Combineren met tegels in Assen

De wand- en vloertegels in onze collectie vind je in de uiteenlopende kleuren, stijlen en materialen. Je kunt ze veelzijdig inzetten en heel leuk met elkaar combineren. Houd je van veel kleur in bijvoorbeeld je keuken of woonkamer? Kijk dan eens bij de Portugese tegels of bij de gekleurde tegels. Misschien dat je als wandtegel eerder voor effen wilt gaan en mag het op de vloer wel iets opvallender. Of andersom. Je kunt dus ook combineren. Wil je echt iets unieks? Dan raden we je de hexagon tegels aan. Heel stijlvol voor aan de wand.

We zijn dus niet gevestigd direct bij jou in de regio. Maar wel kun je de vloertegels en/of wandtegels 24 uren per dag online bij ons bestellen. Dan bezorgen we ze keurig en snel bij jouw thuis.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Binnen 2 tot 3 weken geleverd

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel dan eenvoudig via onze webshop. Dan laten we jouw bestelling keurig en snel bij jou in Assen leveren door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd bedraagt ongeveer 2 tot 3 weken. Zelf leggen we de tegels niet voor je. Maar we weten wel zeer goede professionals die dat wel voor je kunnen doen. Deze ervaren tegelzetters maken met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

Portugese tegels vanuit Assen kopen

Bestel tegels online vanuit Assen of bezoek onze showroom

Je mag je tegels vanuit Assen altijd bij ons online kopen. Maar we begrijpen natuurlijk dat je het liefst de tegels in het echt wilt ervaren. Je wilt de kwaliteit voelen. Dat is inderdaad de allerbeste manier om een goede indruk te krijgen. Daarom heten we je ook van harte welkom in onze showroom in Bolsward. Via Groningen en vervolgens de A7 ben je vanuit Assen binnen anderhalf uur bij onze showroom. Terwijl jij onderweg bent zetten wij alvast de koffie klaar. Contact opnemen mag eerst ook.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare