1. Home »
  2. Tegels Blaricum

Tegels Blaricum

Wil je met tegels de stijl van je woning in Blaricum aanpassen? Bijvoorbeeld de keuken of de hal? We helpen je graag. Want woontegels uitzoeken is niet iets wat je iedere dag doet en je wilt wel de juiste keuze maken. Daar komt bij dat je waar wilt voor je geld. Natuurlijk moet ook de stijl aansluiten. Beide – kwaliteit en stijl – vind je bij ons dan ook altijd.

Ondanks dat we niet zijn gevestigd bij jou in de regio, kun je wel de tegels vanuit Blaricum 24/7 online bij ons bestellen. We komen graag bij je om je uiteindelijke keuze te bezorgen. Bij ons in Friesland langskomen mag uiteraard ook altijd. Dan laten we je uitgebreid kennis maken met ons aanbod. Van vloertegels met marmerlook tot de klassieke witte wandtegel.


 

Ruime keuze, prettige website, makkelijk bestellen en betalen. Ook de nabestelling telefonisch goed geregeld..”

~ Mevr. Dekker (uit Blaricum)


 

Uitgelichte tegels

Praktische en prachtige tegels

Tegels vind je in vrijwel iedere woning. Naast de badkamer en de keuken, gaan ook steeds meer mensen voor tegels in de woonkamer. Maar ook in de hal zien we woontegels steeds vaker. Je kunt er alle kanten mee op. Zo kun je bijvoorbeeld een gedeelte van je muren voorzien van tegels. Onze hexagon tegels zijn daar erg geschikt voor. Ze geven een heel speels effect aan de ruimte. Maar ook kun je alleen voor vloertegels gaan. En in combinatie met vloerverwarming heb je nooit koude voeten. Praktisch en prachtig tegelijk.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Snelle levering (2 tot 3 weken)

Heb je een keuze kunnen maken? Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. We laten jouw tegels dan netjes en snel bij jou in Blaricum afleveren door Hoekstra Transport. De gemiddelde levertijd van onze tegels bedraagt 2 tot 3 weken. Daarbij leggen we de tegels niet zelf. Maar wel kunnen we je in contact brengen zeer professionele tegelzetters. Dan maken zij met jou een afspraak over de verwerking van de tegels en wat de kosten hiervan zijn.

tegels Blaricum

Shop je tegels vanuit Blaricum of bezoek onze showroom

De tegels kun je natuurlijk 24/7 vanuit Blaricum online bij ons bestellen. Maar we begrijpen heel goed dat je de tegels het liefst eerst uitgebreid wilt ervaren, voor je overgaat op een aankoop. We heten je van harte welkom in onze showroom in het Friese Bolsward. Vanuit Blaricum ben je binnen anderhalf uur bij ons. De snelste route daarvoor is over de A6 langs Lelystad en Emmeloord. In onze showroom stellen we je graag voor aan ons aanbod en geven we je eerlijk advies.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare