1. Home »
  2. Tegels Eindhoven

Tegels Eindhoven

Heb jij een huis gekocht of ga je je oude keuken of badkamer flink onder handen nemen? Ook vanuit Eindhoven bestel je de meest prachtige tegels bij Vlagsma Tegelwalhalla. In ons assortiment vind je vloer- en wandtegels in allerlei formaten en met unieke ontwerpen. Houd je van speelse motieven waar je niet op uitgekeken raakt, kijk dan eens tussen onze vintage tegels. Maar ook natuurlijke en effen tegels voor in je huis in Eindhoven behoren tot ons brede aanbod.


 

“Prima! Behulpzaam aan de telefoon met gedegen advies.”
~ Dhr. Linden (uit Eindhoven)


 

Uitgelichte tegels

Design en innovatie in Eindhoven

Een van de grote steden in het zuiden van Nederland is Eindhoven, een bruisende en moderne stad die bekend staat om haar innovatie. Met een wandeling door de stad zie je hoe Eindhoven zich ontwikkelt en kom je de meest unieke en moderne architectuur tegen. En niet alleen is Eindhoven een stad van innovatie, maar ook van design. Met de jaarlijkse Dutch Design Week levert Eindhoven jaarlijks nieuw talent aan op het gebied van unieke designs. Woon je in Eindhoven, dan is dit event absoluut een activiteit om naartoe te gaan en je te laten inspireren.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Moderne ontwerpen voor jouw tegels in Eindhoven

Ben je helemaal weg van de moderne cultuur die je in Eindhoven aantreft? En wil je die doortrekken in je nieuwe keuken en badkamer? Met hun prachtige ontwerpen passen onze design tegels naadloos bij de urban uitstraling van Eindhoven. Een stadse sfeer in je keuken realiseer je met de strakke en moderne tegels van Vlagsma Tegelwalhalla. Of je nu houdt van kleurrijke en grafische designs of toch liever een rustige tegel aan de wand wilt, bij ons vind je hét ontwerp naar jouw smaak.

handvorm tegels Eindhoven

Ga voor design in Eindhoven met de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla

Wil je een ontwerp met stadse designs of liever een keuken of badkamer in rustige aardtinten realiseren? Kies uit ons assortiment de tegel voor in je huis in Eindhoven. Kom je er niet uit, neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Wij helpen je graag om jouw droomkeuken of -badkamer tot een bijzondere ruimte te maken.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare