1. Home »
  2. Tegels Emmen

Tegels Emmen

Iedere dag valt je weer op dat de tegels in je keuken of badkamer aan vervanging toe zijn. Je wilt een frisse wind door het huis halen met een andere kleur op de muur of de aankoop van nieuwe meubels. Vergeet terwijl je je online hebt laten inspireren door de laatste woontrends, de tegels in je keuken niet. Wil je je keuken of badkamer opfrissen met een nieuwe look, bekijk dan het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla. Daar bestel je de mooiste tegels voor in jouw huis in Emmen.

 

”Prima, website is overzichtelijk. Verder is de service perfect. Er wordt goed met je meegedacht en er wordt snel gereageerd op e-mails.”

~ Mevr. De Boer (uit Emmen)


 

Uitgelichte tegels

Diverse designs voor jouw tegels in Emmen

Voor op de vloer of aan de wand van jouw keuken in Emmen hebben we bijzondere tegels met ontwerpen die passen bij iedere stijl. Houd je van kleur en wil je een statement maken, kies dan bijvoorbeeld voor onze opvallende Portugese wandtegels. Maar ook natuurlijke tinten zullen prachtig staan in je nieuwe keuken. In ons aanbod vind je diverse uitvoeringen van zowel kleurrijke motieven als rustige patronen. Voor iedere stijl een bijpassend ontwerp.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Haal de natuur naar binnen

Denk je aan Emmen, dan denk je aan Wildlands. In het Drentse dierenpark waan je je in een andere wereld. Bijzondere jungletochten en safaritrips brengen je langs prachtige landschappen waar de dieren regeren. Als bewoner van Emmen heb jij ongetwijfeld een bezoek gebracht aan dit dierenrijk.

Wildlands is een bron van inspiratie vol natuurgebieden, intrigerende kleuren en vergeet natuurlijk niet de prachtige dieren die er wonen. Houd je van die bijzondere en natuurlijke materialen en tinten, trek ze dan door in je huis in Emmen met een tegel van Vlagsma Tegelwalhalla. We hebben bijvoorbeeld mooie handvorm tegels in groene jungletinten die met hun golvende patronen een natuurlijk effect krijgen. Voeg daar een verzameling kamerplanten aan toe en je tovert je keuken om tot een ware jungle.

handvorm tegels Emmen

Nieuwe tegels in je keuken in Emmen? Bestel nu bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil je niet langer tegen de verouderde tegels in je keuken in Emmen aankijken en is het hoog tijd voor een renovatie? Neem uitgebreid een kijkje in ons assortiment en bepaal het ontwerp dat past bij jouw smaak. Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Vlagsma Tegelwalhalla. Voor je het weet sta jij in je nieuwe keuken met wandtegels die zorgen voor een unieke junglesfeer.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare