1. Home »
  2. Tegels Heemskerk

Tegels Heemskerk

Staat er een nieuwe keuken op de planning en wil je liever vandaag dan morgen achter je nieuwe fornuis staan? Maak het ontwerp voor je keuken in Heemskerk af met de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla. Met prachtige ontwerpen in allerlei bijzondere stijlen kom jij tot een keuze die bij jou past. Niet alleen voor de keuken hebben we unieke designs, ook je badkamer in Heemskerk betegel je met onze tegels. Ontdek het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla met onder andere prachtige houtlook tegels en Portugese tegels.


 

Heel goed! Makkelijk te bestellen en snel advies.”


~ Mevr. Berkhof (uit Heemskerk)


 

Uitgelichte tegels

Heemskerk waar twee unieke werelden samenkomen

Woon je in het Noord-Hollandse Heemskerk, dan woon je in een karakteristieke omgeving. En wel een met unieke werelden die samenkomen. Dichtbij het strand waar je je enerzijds in een sfeer vol rust en weidse natuur bevindt, anderzijds is Heemskerk een sprookjesachtige plaats waar al eeuwenlang prachtige kastelen gevestigd zijn. Bijvoorbeeld Chateau Marquette en Slot Assumburg hebben een rijke geschiedenis die terug te zien is in de karakteristieke elementen van beide kastelen. En dan de kasteeltuin achter Slot Assumburg met prachtige symmetrieën die luxe en rijkdom uitstraalt.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Jouw tegels in Heemskerk in natuurlijke of luxe stijl?

Houd jij van die vrije en natuurlijke strandsfeer of wil je de luxe van de kastelen terugvoeren in jouw nieuwe keuken? In ons assortiment vind je bijzondere tegels die passen bij de uiteenlopende sferen van Heemskerk. Bekijk bijvoorbeeld onze plavuizen die met hun aardse en lichte tinten een strandgevoel in huis creëren. En om die luxe van de kasteeltuin naar voren te brengen, bestel je de design tegels uit ons assortiment.

Vloertegels Heemskerk

Koop je nieuwe tegels voor in Heemskerk bij Vlagsma Tegelwalhalla

Voor jouw nieuwe keuken of badkamer zoek jij naar een tegel die een natuurlijke of luxe uitstraling heeft. Iets dat past bij het strandleven of juist bij de symmetrie van de kasteeltuin. Of wil je voor jouw tegels in Heemskerk een hele andere stijl kiezen? Bekijk ons volledig assortiment en neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Vlagsma Tegelwalhalla. Wij adviseren je graag bij je keuze, zodat jij straks in jouw nieuwe droomkeuken staat.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare