1. Home »
  2. Tegels Hoogeveen

Tegels Hoogeveen

Terwijl je op zoek bent naar een nieuwe woning of je huis wilt laten verbouwen, breek je je hoofd over het ontwerp van je nieuwe keuken, de inrichting van je woonkamer en de indeling van de slaapkamers. Allemaal zaken waar je graag tijd aan spendeert, maar waarbij je tegelijk de druk voelt om knopen door te hakken en goede keuzes te maken.

Laat de stress je niet beïnvloeden in de keuzes die gepaard gaan met de verhuizing of verbouwing. Heb je bijvoorbeeld nog niet bepaald in welke stijl je jouw keuken of badkamer wilt doorvoeren? Bekijk dan ons assortiment vol prachtige tegels voor in Hoogeveen waarmee je de basis legt voor de aankleding van je nieuwe keuken en badkamer.


 

Snelle levering, snelle reactie op vragen en mooie producten!.”
~ Mevr. Koster  (uit Hoogeveen)


 

Uitgelichte tegels

Met de keuze voor jouw tegel in Hoogeveen geef je de doorslag

De tegels die je op de wand of vloer wilt aanbrengen, bepalen de sfeer in de ruimte. Mede door de kleuren en vormen van de tegels die je in jouw huis in Hoogeveen wilt plaatsen, maak of breek je de ruimte. Dus de keuze die je uit de tegels van Vlagsma Tegelwalhalla maakt, is doorslaggevend voor een unieke en sfeervolle keuken of badkamer. En met de grote variëteit aan stijlen kom je beslist tot een keuze die bij jou in de smaak valt. Wil je een statement maken, dan bereik je die met onze prachtige design tegels. En houd je van een rustige en natuurlijke uitstraling, bekijk dan ons houtlook tegels die authentiek én onderhoudsvriendelijk zijn.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Modern en organisch Hoogeveen

Als inwoner van Hoogeveen zul je met regelmaat het centrum ingaan voor een middag winkelen, een drankje op het terras of de wekelijkse boodschappen. Een van de kenmerken in Hoogeveen is de aanleg van de wateren die door het centrum lopen. Organische banen waar het water doorheen stroomt en die worden gestroomlijnd tussen strakke randen waarop men zich verzamelt. De combinatie van moderne en organische vormen in Hoogeveen zijn uniek. Past die helemaal bij jouw stijl en wil je die terug laten komen in jouw tegels voor in Hoogeveen? Dan zijn onze hexagon tegels niet alleen een gewaagde keuze, maar ook een keuze die je stijl benadert.

hexagon tegels Hoogeveen

Koop je tegels voor in Hoogeveen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Werk je langzamerhand toe naar de uitwerking van je nieuwe keuken of badkamer? Maak het ontwerp compleet terwijl je de tegels uitkiest die je in Hoogeveen wilt. Voor vragen of advies staan onze specialisten je graag te woord. Neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je op weg met de tegels naar jouw voorkeur, zodat jij je verhuizing of verbouwing zorgeloos kunt doorzetten.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare