1. Home »
  2. Tegels Leeuwarden

Tegels Leeuwarden

Sta je aan het begin van een verbouwing of heb je een huis gekocht in Leeuwarden dat niet instapklaar is? Dan zul je ongetwijfeld druk bezig zijn met het bedenken van mooie ontwerpen voor alle ruimtes in de woning. Hoe ga je de woonkamer inrichten en welke kleuren komen op de muren? Hoe deel je de nieuwe badkamer in? En welke tegels breng je aan op de wanden en vloer van je nieuwe keuken?

Laat ons je leiden door het brede assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla waar je prachtige tegels vindt die je in Leeuwarden aanbrengt. Beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, dus je vindt zeker een ontwerp dat bij jou in de smaak zal vallen.


 

” Via de telefoon fijn geholpen bij het uitzoeken en inmeten van de tegels.”

~ Dhr. Jansma (uit Leeuwarden)


 

Uitgelichte tegels

Kunst en historie in het Friese Leeuwarden

Ben je in Leeuwarden, dan begeef je je in een veelzijdige stad. Prachtige woonhuizen met historische karakters enerzijds en grafische straatkunstwerken anderzijds. De Friese hoofdstad is een sfeervolle plaats waar je je op allerlei manieren kunt laten inspireren door bijzonder architectuur. Terwijl je door de straten loopt, word je verrast door unieke muurschilderingen in combinatie met authentieke oude panden.

Een bezoek aan het centrum, het park of de omliggende wijken is voldoende om inspiratie op te doen wanneer je een keuze voor jouw tegels voor in Leeuwarden wilt maken. Bekijk bijvoorbeeld onze design tegels die doen denken aan de moderne kunstwerken in de straten van Leeuwarden. Met deze kleurrijke tegels breng je de kleuren van buiten naar binnen.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Een overzichtelijk assortiment met tegels voor in Leeuwarden

Waar begin jij met je zoektocht naar de tegel die je in Leeuwarden wilt aanbrengen? Heb je een bepaalde kleur in gedachten, heb je een stijl voor ogen waar het ontwerp in moet passen of kijk je in eerste instantie naar de afmetingen die de tegel moet hebben. Waar je je keuze ook op baseert, in ons assortiment kun je eenvoudig het aanbod bekijken en filteren op kleur, grootte, vorm en merk. Daarnaast zijn de tegels ondergebracht onder verschillende stijlen, zodat je vanuit je eigen smaak gericht kunt zoeken. Houd je van natuurlijke elementen in huis, kijk dan bijvoorbeeld op onze pagina met houtlook tegels. Liever bonte tegels met een speels patroon, dan sluit je de houtlook tegels uit en bekijk je een van onze kleurrijke ontwerpen.

houtlook tegels Leeuwarden

Tegels voor in Leeuwarden kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je je in je keuze voor je tegels laten inspireren door de authentieke kunstwerken in Leeuwarden? Of maak je puur op basis van je smaak een keuze voor de tegels die je in Leeuwarden wilt aanbrengen? Wat de inspiratiebron ook is, kies een tegel die past in het interieur en waar je je ogen niet van af kunt houden. Heb je vragen over een van de tegels in ons assortiment of wil je meer weten over het plaatsen van de tegels, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag bij de keuze van jouw tegel en het plaatsen van je bestelling.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare