1. Home »
  2. Tegels Noord-Holland

Tegels Noord-Holland

Een verandering in de keuken of de badkamer zorgt op zijn tijd voor een frisse en nieuwe uitstraling. Dat kan in de vorm van een grondige verbouwing, maar je kunt het ook op kleinere schaal aanpakken. Denk daarbij aan het vervangen van de tegels die in Noord-Holland aan de keukenwand hangen. Een kleine aanpassing zorgt voor een groot effect.

Voor de nieuwe tegels in je keuken of badkamer ben je bij Vlagsma Tegelwalhalla aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment vol tegels die niet alleen vanwege hun uiterlijk bij je in de smaak zullen vallen. Ook de kwaliteit van onze tegels zijn reden om bij ons een kijkje te nemen.


 

“heel overzichtelijk en snel.

~ Mevr. Visser (uit Noord-Holland )


 

Uitgelichte tegels

Ons rijk assortiment waar jij jouw tegel voor in Noord-Holland uit kiest

Een andere uitstraling van een ruimte kun je al bewerkstelligen door je huidige tegels te vervangen. Zeker wanneer je keuze valt op een kleurrijke en opvallende vintage tegel die uit de keukenvloer springt. Of ga voor een rustige sfeer met prachtige natuurtinten die in onze houtlook of landelijke vloertegels terugkomen.

Wat je woonstijl ook is, wij hebben een breed aanbod aan tegels waarmee je altijd een passend en smaakvol ontwerp zult vinden dat aansluit bij jouw voorkeuren. Bekijk ons assortiment en kies de tegel waarmee jij in Noord-Holland je droomkeuken creëert.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Inspiratie halen uit de veelzijdigheid van Noord-Holland

Woon je in de kop van Noord-Holland of juist tegen de grens van Zuid-Holland? Deze provincie is rijk aan cultuur, natuur en geschiedenis. Van karakteristieke herenhuizen die in onze hoofdstad aan de grachten schitteren tot de uitgestrekte stranden die de westelijke kant van Noord-Holland karakteriseren.

Wil je je laten inspireren door de rijke cultuur en prachtige natuurgebieden die je in Noord-Holland vindt, baseer de keuze voor je tegels dan op de unieke bouwwerken en prachtige duinen. Wat dacht je van het beroemde Rijksmuseum met zijn symmetrische gevel die door een uniek lijnenspel een blijvende indruk achterlaat. Is zo’n uitstraling iets voor jou? Bekijk dan eens onze Portugese wandtegels waarin opvallende lijnen een hoofdrol spelen.

Portugese tegels Noord-Holland

De tegels voor je huis in Noord-Holland koop je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een keuze kunnen maken voor tegels die bij jou in Noord-Holland een mooie plek aan de keukenwand verdienen? Neem contact met ons op om je bestelling te plaatsen. En kom je er niet helemaal uit of wil je eerst nog informatie inwinnen over de tegels, ook dan staan we voor je klaar. Laat je adviseren door onze specialisten zodat jij je keuken met een kleine aanpassing een hele nieuwe look geeft.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare