1. Home »
  2. Tegels ‘s-Hertogenbosch

Tegels 's-Hertogenbosch

Staat er een verhuizing of verbouwing op de planning? De huidige keuken is nodig toe aan een renovatie en ook de sanitaire ruimtes kunnen wat aandacht gebruiken. Terwijl je druk bezig bent met het maken van een strakke planning, heb je tussendoor tijd over om je te laten inspireren. Want met de verbouwing van de keuken wil je een droomruimte realiseren waar jij en je gezin thuiskomen.

Een van de aandachtspunten op de lijst is de keuze voor de tegels. Die zijn bepalend voor de sfeer in de ruimte. Bij Vlagsma Tegelwalhalla maak je de keuze voor de tegel die je in ’s Hertogenbosch wilt. Ontdek ons breed assortiment met prachtige ontwerpen die in jouw stijl passen.


 

Prima’, eerst geholpen in de winkel (informatie) later online besteld.”

~ Mevr. Jansen (uit ‘s-Hertogenbosch)


 

Uitgelichte tegels

Een rijk aanbod met unieke stijlen

Zoek je naar tegels die in ’s Hertogenbosch terug moeten komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We verkopen wand- en vloertegels van hoge kwaliteit die voor een totaal andere uitstraling in de ruimte zorgen. Een frisse, stijlvolle en knusse ruimte waar je je thuis voelt. Omdat we een breed scala aan stijlen aanbieden, vind je gegarandeerd de tegel die je voor ogen had. Van een kleurrijke en vrolijke Portugese wandtegel tot een donkere design tegel die een gevoel van luxe geeft. De kleuren, patronen en vormen waar jij naar zoekt, die vind je terug in ons aanbod.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Cultuur en sfeer in ‘s Hertogenbosch

’s Hertogenbosch is een sfeervolle stad waar de Brabanders je een welkom gevoel geven. Het centrum ademt gezelligheid uit. Dat zie je niet alleen op het marktplein dat bruist van het marktleven en van terrassen die zich bij mooi weer vullen. Ook in de fraaie zijstraatjes en aan de grachten die door de stad lopen raak je geïnspireerd door bijzondere gebouwen en een ongedwongen sfeer. Wil je eens cultuur proeven, breng dan een bezoek aan de indrukwekkende Sint-Janskathedraal. Buiten raak je niet uitgekeken op de gotische ornamenten en prachtige boogramen. En loop je naar binnen, dan zie je hoe het licht van buiten door de kleurrijke glas-in-loodramen schijnt. Het zal je verbazen hoe een wandeling door ’s Hertogenbosch invloed heeft op de keuze voor je tegels en het ontwerp van je keuken. Het zonlicht door de glas-in-loodramen dat reflecteert op de handvorm tegels en door hun golvende structuur een vergelijkbaar effect creëert.

Handvorm tegels 's Hertogenbosch

Tegels voor in ’s Hertogenbosch bestellen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Ben je geïnspireerd geraakt door de omgeving van ’s Hertogenbosch en door het aanbod in ons assortiment? Bestel de tegels die je in ’s Hertogenbosch wilt zetten en waarmee jouw keuken of badkamer gerealiseerd wordt. Neem contact met ons op om je bestelling te plaatsen en om informatie op te vragen over onze mogelijkheden. We helpen je graag om de verbouwing zo snel mogelijk op poten te zetten en van je keuken een prachtplaatje te maken.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare