1. Home »
  2. Tegels Tilburg

Tegels Tilburg

Ben je op zoek naar nieuwe tegels die de uitstraling van jouw nieuwe keuken of badkamer bepalen? Dan ben je bij Vlagsma Tegelwalhalla aan het juiste adres. Vanuit Tilburg bestel je tegels die bij jou in de smaak vallen. We hebben een uitgebreid aanbod aan prachtige ontwerpen waar jouw favoriet zeker tussen zit.

Of je nu de keuken van beneden tot boven wilt renoveren of enkel de tegels boven het aanrecht wilt vervangen, je zoektocht begint in ons assortiment. Ontdek de verschillende stijlen en uitvoeringen en kies voor de tegel die jouw voorkeur verdient.


 

Heel tevreden. gebeld goed advies en snelle correcte levering.”
~ Dhr. van Berkel (uit Tilburg)


 

Uitgelichte tegels

Vernieuwend en industrieel, dat is Tilburg

Tilburg is niet alleen bekend vanwege de jaarlijkse carnavalsweken die de straten vullen met kleurrijke praalwagens en figuren. Tilburg is ook een stad vol stijlvolle ontwerpen die het hele jaar door de sfeer bepalen. Moderne en industriële architectuur is kenmerkend voor het straatbeeld van de Brabantse stad. Van futuristische elementen op het station tot prachtige muurschilderingen die de aanwezigheid van kunst in de stad benadrukken. Brengt deze stad je inspiratie voor het ontwerp van jouw keuken of badkamer? Bekijk dan eens onze design tegels waarmee de vernieuwende stijl van de stad terugkomt in jouw interieur.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

Keus uit een rijk aanbod voor je tegels in Tilburg

Als je houdt van moderne en strakke ontwerpen, dan zit je hier goed voor jouw tegels in Tilburg. Naast onze unieke design tegels verkopen we bijzondere hexagon tegels. De zeshoekige vormen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en ontwerpen en maken van je keuken een moderne en opvallende ruimte.

Liever wat meer rust in huis? Dat kan met onze prachtige houtlook tegels die er met hun natuurlijke uitstraling en warme kleuren voor zorgen dat je eenheid creëert. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat en of die ligt in een opvallende of juist rustige stijl, ons breed assortiment is de plek waar je jouw tegel voor in Tilburg vindt.

hexagon tegels Tilburg

Je tegels voor in Tilburg bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb jij de stijl voor jouw nieuwe keuken of badkamer kunnen bepalen? Bestel bij ons de tegel die je in Tilburg aan de wand of op de vloer wilt en creëer het ontwerp dat je voor ogen hebt. Heb je vragen over het zetten van de tegel of wil je advies over de juiste keuze voor jouw tegels? Neem vrijblijvend contact met ons, we helpen je graag met het maken van de keuze die bij jou past.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare