1. Home »
  2. Tegels Volendam

Tegels Volendam

Is jouw keuken of badkamer toe aan een renovatie? Of je het nu groot of klein aan gaat pakken, alleen al met nieuwe tegels voor in je huis in Volendam krijgt de ruimte een heel andere uitstraling. Welke kleuren en ontwerpen moeten terugkomen in jouw nieuwe keuken?

Laat je inspireren door de mooiste tegels in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla. Van stijlvolle vintage tegels tot stoere betonlook tegels, ontdek de stijlen en uitvoeringen in ons aanbod en vind het ontwerp dat bij jou past.


 

Prima. Vriendelijk en behulpzaam. Meedenkend en uitstekende service.

~ Mevr. Schilder (uit Volendam)


 

Uitgelichte tegels

Volendam, een authentiek vissersdorp

We kennen Volendam als het dorp van de traditionele klederdrachten en als havenplaats waar de beste vis op de markt wordt verkocht. Een Hollandser beeld vind je nergens anders. Volendam straalt sfeer en gezelligheid uit. Niet alleen door de ‘ons kent ons’-cultuur in het dorp, maar ook door de karakteristieke uitstraling van de prachtige schipperswoningen, de haven en de bedrijvigheid in het centrum.

Het dorp is een bron van inspiratie voor de inrichting van je woning. De nieuwe tegels voor in je Volendamse keuken kun je prachtig laten aansluiten op de authentieke sfeer die het dorp uitstraalt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze handvorm tegels die met hun heldere kleuren aansluiten op de vrolijke kleuren van de huizengevels in Volendam?

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

De stijl van jouw tegels voor in Volendam

Haal jij de inspiratie voor jouw tegels voor in Volendam uit de sfeervolle omgeving van dit karakteristieke dorp? Of ga je met de ontwerpen van onze Portugese tegels voor een totaal andere uitstraling die je wegvoert naar het Mediterrane zuiden? Net welke stijl bij jou past en waar je voorkeur naar uitgaat, je vindt in ons assortiment een breed scala aan unieke tegels die jouw keuken in Volendam verrijkt.

Handvorm tegels Volendam

Tegels voor in Volendam bestel je bij Vlagsma Tegelwalhalla

De tegels die je in Volendam in jouw keuken of badkamer aanbrengt, vind je in het rijke assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla. Bepaal de stijl die je terug wilt zien en kies het tegelontwerp dat daarin past. Kom je er niet uit of heb je vragen over een van onze tegels? Schroom niet en neem contact met ons op. We adviseren je graag bij het maken van jouw keuze.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare