1. Home »
  2. Tegels Wieringerwerf

Tegels Wieringerwerf

Een nieuwe keuken of badkamer in huis, jij ziet het al voor je. Helemaal naar jouw smaak samengesteld met prachtige meubels en een sfeervol ontwerp. Staat er een renovatie op de planning? In jouw keuken in Wieringerwerf kunnen nieuwe tegels niet ontbreken.

Terwijl je online al druk bezig bent met het zoeken naar inspiratie en ideeën, hebben we bij Vlagsma Tegelwalhalla het antwoord voor je. Hier vind je unieke tegels in uiteenlopende stijlen. Er zit zeker een ontwerp tussen dat bij jou in de smaak valt.


 

Mooie tegels, heldere info, prima service!.

~ Mevr. Dijk (uit Wieringerwerf)


 

Uitgelichte tegels

Onze unieke tegels in allerlei stijlen

De stijlen waarin de tegels in ons assortiment zijn uitgevoerd, zijn erg divers. Van landelijke vloertegels met een rustgevende uitstraling tot kleurrijke vintage tegels met opvallende patronen. Welke sfeer wil jij terug laten komen in jouw nieuwe keuken? En welke kleuren vormen de basis van de ruimte. Misschien heb je al een interieurplan dat af is en zoek je naar tegels voor in Wieringerwerf die daarop aansluiten. Of ben je nog zoekende tussen al de ideeën die je aanspreken en vind je het moeilijk om een richting te kiezen. Wij helpen je graag met inspiratie en advies zodat je tot een mooie tegel komt die precies is wat je al die tijd zocht.

Hoeveel tegels moet ik bestellen?

Stap 1: Bepaal de afmeting van de te betegelen vloer of wand (vloertegels: lengte x breedte, wandtegels: breedte x hoogte).

Stap 2: Houd rekening met het snij-verlies (staat standaard ingesteld op 10%).

Stap 3: Bepaal het aantal m2 tegels dat je nodig hebt (afmeting + snij-verlies 5 á 10%).

Stap 4: Bestel jouw gewenste tegels eenvoudig online.

De natuur van Wieringerwerf naar binnen halen

Woon je in Wieringerwerf waar je tegels voor de keuken of badkamer zoekt? Dit dorp is een goede uitgangspunt wanneer je zoekt naar inspiratie voor het nieuwe ontwerp. Het karakteristieke plaatsje met oude huisjes en een sfeervol centrum ligt te midden van een natuurrijk gebied. Niet ver van het IJsselmeer en met het Robbenoordbos op steenworp afstand heb je volop de mogelijkheid om te genieten van prachtige natuur. Wil je die natuur naar binnen halen? Kies dan voor een houtlook tegel die de natuurlijke uitstraling prachtig evenaart.

Houtlook tegels Wieringerwerf

Jouw tegels in Wieringerwerf kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Met een nieuwe tegel aan de wand van je keuken of badkamer zorg je al voor een compleet nieuwe uitstraling van de ruimte. Heb je de tegel voor in Wieringerwerf gevonden en kun je niet wachten de ruimte ermee in te richten? Of kun je nog niet kiezen uit ons rijke assortiment met prachtige uitvoeringen? Neem contact met ons op voor het plaatsen van je bestelling of voor het opvragen van advies in het maken van de juiste keuze. Wij zijn er om je te helpen met het realiseren van jouw nieuwe droomkeuken.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare