Verzendbeleid

Tegels afhalen

Tijdens het bestelproces kun je aangeven of je de tegels zelf afhaalt of wilt laten bezorgen. Je bestelling kan gedurende onze openingstijden worden afgehaald bij ons magazijn Industriepark 12 in Bolsward. Wij helpen je graag met het inladen van de tegels. Een heftruck is aanwezig.

Tegels bezorgen

Wij kunnen je tegels laten bezorgen van maandag t/m vrijdag. Wij leveren de tegels tussen 08.00 en 18.00 uur. Onze transporteur is Hoekstra Transport uit Sneek. Indien je een mobiel nummer en e-mailadres aan ons doorgeeft, zal de transporteur via SMS en email vooraf laten weten op welk tijdstip je levering staat ingepland.

Onze transporteur bezorgt de pallets zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres. Zij lossen de pallets met een palletwagen en bekijken zelf tot hoever dit mogelijk is. Dit alles is afhankelijk van het te berijden terrein. Het leveren van de pallets zal nooit verder zijn dan de begane grond.

Vlagsma.nl levert je bestelling binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor slechts € 39,95 inclusief btw tot een bedrag van € 750,-. Bij een ordergrootte boven de € 750,- wordt je bestelling franco aan huis geleverd binnen Nederland.
Wij leveren ook in België en naar de Waddeneilanden. De verzendkosten voor België zijn € 90,00 en voor de Waddeneilanden € 100,00 per levering ongeacht het orderbedrag.

Levertijden

De levertijden zijn variërend tussen de 1 en 3 weken. Dit komt omdat wij vaak rechtstreeks bestellen bij de fabrieken in Italië en Spanje. Onze voorraadartikelen kunnen wij uiteraard binnen 3 dagen versturen. Na je bestelling ontvang je altijd een bevestiging van ons. Bij elk product staat vermeld wat de verwachte levertijd is. Bij wijzigingen houden wij je uiteraard op de hoogte.

Betaling

Betaling vindt plaats aan het einde van het bestelproces via iDEAL, Paypal, Creditcard of middels bankoverschrijving. Wanneer je kiest voor bankoverschrijving dan dien je de betaling binnen 7 werkdagen over te maken.

Bericht delen

Actueel van Vlagsma

Lees meer over: Hoe gekleurde tegels toe te passen in de badkamer?
Gekleurde tegels

Hoe gekleurde tegels toe te passen in de badkamer?

Lees meer over: 5 Tips voor het kiezen van de mooiste tegels in jouw woonkamer
Mooiste tegels in de woonkamer

5 Tips voor het kiezen van de mooiste tegels in jouw woonkamer