Veilig betalen bij Vlagsma
  • Vlagsma Tegelwalhalla op Twitter
  • Vlagsma Tegelwalhalla op Facebook
  • Vlagsma Tegelwalhalla op Google+
  • Vlagsma Tegelwalhalla op Pinterest
  • Vlagsma Tegelwalhalla op Youtube

Verzendbeleid

Tegels afhalen

Tijdens het bestelproces kunt u aangeven of u uw tegels zelf afhaalt of wilt laten bezorgen. Uw bestelling kan gedurende onze openingstijden worden afgehaald bij ons magazijn Industriepark 12 in Bolsward. Wij helpen u graag met het inladen van de tegels. Een heftruck is aanwezig.

Tegels bezorgen

Wij kunnen uw tegels laten bezorgen van maandag t/m vrijdag. Wij leveren de tegels tussen 08.00 en 18.00 uur. Onze transporteur is Hoekstra Transport uit Sneek. Indien u een mobiel nummer en emailadres aan ons doorgeeft, zal de transporteur via SMS en email vooraf laten weten op welk tijdstip uw levering staat ingepland.

Onze transporteur bezorgt de pallets zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres. Zij lossen de pallets met een palletwagen en bekijken zelf tot hoever dit mogelijk is. Dit alles is afhankelijk van het te berijden terrein. Het leveren van de pallets zal nooit verder zijn dan de begane grond.

Vlagsma.nl levert uw bestelling binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor slechts € 29,95 inclusief btw tot een bedrag van € 750,-. Bij een ordergrootte boven de € 750,- wordt uw bestelling franco aan huis geleverd binnen Nederland.
Wij leveren ook in België en naar de Waddeneilanden. De verzendkosten voor België zijn € 75,00 en voor de Waddeneilanden € 65,00 per levering ongeacht het orderbedrag.

Levertijden

De levertijden zijn variërend tussen de 1 en 3 weken. Dit komt omdat wij vaak rechtsreeks bestellen bij de fabrieken in Italië en Spanje. Onze voorraadartikelen kunnen wij uiteraard binnen 3 dagen versturen. Na uw bestelling ontvangt u altijd een bevestiging van ons met daarop de verwachte levertijd. Bij wijzigingen houden wij u uiteraard op de hoogte.

Betaling

Betaling vindt plaats aan het einde van het bestelproces via iDEAL, Paypal, Creditcard of middels bankoverschrijving. Wanneer u kiest voor bankoverschrijving dan dient u de betaling binnen 7 werkdagen over te maken.

logo1logo2logo3logo4logo6logo7logo8logo9logo14logo11logo12logo16 logo15      

Blijf op de hoogte van de mooiste inspiratietips!

E-mailadres al in gebruik.
Oops. Something went wrong. Please try again later.
Please provide a valid email address.
Bedankt voor je inschrijving. Je hebt een mail ter bevestiging ontvangen.
Please complete the CAPTCHA.
Please fill in the required fields.
© 2017 Vlagsma Tegelwalhalla. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer

Klanten beoordelen Vlagsma Tegelwalhalla met 9.1 van de 10. Gebaseerd op 144 ervaringen.