1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Codicer

Codicer Ceramica

Kwaliteit, innovatie en aandacht voor het milieu, deze waarden vormen de kern van het tegelmerk Codicer Ceramica. Codicer is een vooraanstaand merk dat sinds ruim 20 jaar een variatie aan tegelontwerpen op de markt brengt. En wat voor ontwerpen?

Bij Vlagsma Tegelwalhalla laten we je graag onze collectie aan prachtige ontwerpen zien die afkomstig zijn van het Spaanse merk. Je vindt hier een ruim aanbod aan vloertegels die warmte en sfeer toevoegen aan je interieur.

Meer informatie over Codicer tegels? Klik dan hier.

Populaire Codicer tegels

Over Codicer Ceramica

Wil je een sfeervolle basis leggen voor de inrichting van je keuken, badkamer of woonkamer? Bekijk daarvoor de vloertegels van Codicer, een Spaans tegelmerk dat zich concentreert op hoge kwaliteit die in lijn is met de behoeften van de klant. De kwaliteit wordt gegarandeerd dankzij een geautomatiseerd productieproces dat aan innovatie onderhevig is. Tegelijk gaat de aandacht uit naar technologische ontwikkelingen die het belang van duurzaamheid en milieu vooropstellen.

codicer ceramica logo

Codicer tegels in ons assortiment

Wanneer je een warme sfeer in je interieur wilt creëren en daarvoor vloertegels met een natuurlijke uitstraling wilt gebruiken, wijzen we je graag op ons assortiment met Codicer vloertegels. Deze tegels zijn ontworpen om iedere ruimte in huis speciaal te maken. Kies bijvoorbeeld voor een zachte, aangename stijl die ontstaat zodra je de eerste landelijke tegels van het merk in de ruimte legt.

Iets robuuster maar even sfeervol zijn onze kloostertegels. Deze vierkante tegels zijn verkrijgbaar in donkere en lichte tinten, waardoor je altijd de gewenste natuurlijke uitstraling in huis realiseert. De kloostertegels van Codicer zijn ook te leggen in Romaans verband. Het pakket voor dit patroon bestaat uit de volgende tegels: 2 van 50×50 cm, 2 van 25×50 cm en 4 van 25×25 cm. Deze tegels leg je in een vierkant en dat herhaal je door de hele ruimte. Het resultaat is een klassieke vloer met een speelse twist.

Codicer Ceramica tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Een aangenaam thuisgevoel komt tot stand met de prachtige vloertegels van Codicer. Ontdek hoe dit merk warmte en sfeer in de ruimte brengt. Dat in combinatie met aandacht voor milieu en innovatie maakt dat het tegelmerk onmisbaar is in ons assortiment. Laat je inspireren en kies de voor de tegels die passen bij jouw persoonlijke stijl. Voor meer informatie of persoonlijk advies nodigen we je graag uit telefonisch contact met ons op te nemen of langs te komen in onze showroom.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare