1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Herberia

Herberia

In ons assortiment verkopen we prachtige ontwerpen van het Italiaanse merk Herberia. De tegels van Herberia herken je aan de metallic uitstraling die met een subtiele glans zorgt voor een stoere look in jouw keuken of badkamer.

Ben je benieuwd naar het aanbod aan tegels van Herberia die je bij Vlagsma Tegelwalhalla tegenkomt? Op deze pagina lees je meer over het merk en vind je de prachtige metallic tegels uit de Italiaanse collectie.

Populaire Herberia tegels

Over Herberia

Nieuwe ideeën worden tot leven gebracht in het atelier van Herberia waar de ontwerpers altijd een stap vooruit denken. Dit levert moderne en tijdloze vloer- en wandtegels op die elke ruimte naar een hoger niveau tillen. En ben je bang dat de metallic tegels van Herberia niet passen in de stijl van jouw woning, laat ons die angst dan wegnemen. De ontwerpen hebben een krachtige uitstraling waarmee je jouw keuken of badkamer tot een authentieke ruimte maakt. En met een afmeting van 60×60 of 90×90 zet je een statement neer die indruk maakt.

De aandacht voor hoogwaardige technologie en moderne ontwerpen combineert Herberia met duurzame ontwikkelingen. Het behoud van onze planeet speelt altijd een rol in de concepten van het Italiaanse merk en dat is terug te zien in de opzet en de productie van de metallic tegels.

logo herberia

Stoere Herberia tegels in jouw keuken?

Kies je voor de Herberia tegels uit ons assortiment, dan heb je de keuze uit prachtige donkere en lichte tinten. Bepaal de kleur waarmee jij de toon wilt zetten in jouw keuken of badkamer. Ga je voor een luxe donkere tegel of wil je je wanen in een frisse en lichte ruimte? Met de tegels van Herberia sla je zeker niet de plank mis.

Wil je diverse tegels terug laten komen in je keuken of badkamer? Dan kun je de metallic tegels prachtig combineren met andere ontwerpen uit ons assortiment. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze design tegels voor op de wand die afsteken tegen het ontwerp van de Herberia tegel en zorgen voor een aantrekkelijk contrast?

Tegels van Herberia bestellen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Als je gaat voor een metallic look, dan zijn de Herberia tegels voor jou. Een prachtige tegel van formaat die je op de vloer of aan de wand aanbrengt en waarmee je een goede statement neerzet. Bepaal de tint die jouw voorkeur heeft en plaats je bestelling. Wil je meer informatie, dan kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze specialisten. We staan je graag te woord met informatie en advies over Herberia’s unieke tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare