1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Keros Ceramica

Keros Ceramica

Ceramics with Soul, dus keramiek met een ziel. Dat is waar Keros Ceramica voor staat. Dit Spaanse tegelmerk wil mensen een echt thuisgevoel geven. De tegelontwerpen van het merk maken van je huis een warm thuis.

Bij Vlagsma Tegelwalhalla hebben we een ruim assortiment met prachtige vloertegels van Keros Ceramica. Lees hier hoe Keros in 40 jaar tijd is uitgegroeid tot een grote naam in de keramiekwereld en wat uniek is aan de stijlvolle ontwerpen.

Meer informatie over Keros Ceramica tegels? Klik dan hier.

Populaire Keros Ceramica tegels

Over Keros Ceramica

Zoek je naar een manier om je woning een aangenaam thuisgevoel te geven, dan wijzen we je graag op de tegels van Keros Ceramica. Het merk kenmerkt zich door tegelontwerpen met een warme en natuurlijke uitstraling. Het team laat zich inspireren door vintage elementen die vertaald worden naar een modern en tijdloos design. Daarin speelt innovatie en technologie voortdurend een hoofdrol.

keros ceramica logo

Ons assortiment met tegels van Keros

Keros Ceramica maakt onderdeel uit van het aanbod van Vlagsma Tegelwalhalla. We laten je dan ook graag onze collectie met ontwerpen van het merk zien. Ongetwijfeld zul je de natuurlijke uitstraling en de warme kleuren herkennen die zo kenmerkend zijn. Bekijk bijvoorbeeld onze plavuizen die met hun aardetinten bijdragen aan een warm thuisgevoel.

De tegels van Keros Ceramica zijn verkrijgbaar in vierkante uitvoering. Daarmee leg je een mooie vloer die rust in de ruimte brengt. Je kan ook een verrassende draai geven aan de vloer door de Keros tegels in Romaans verband te leggen. Een Romaans verband bestaat uit 8 tegels (2 van 50×50 cm, 2 van 25×50 cm en 4 van 25×25 cm). Deze 8 tegels leg je als een puzzel in een vierkant. Door vervolgens dit vierkant te herhalen, ontstaat over de hele vloer een speels patroon dat de ruimte tot leven brengt. Uiteraard ontvang je een helder voorbeeld van het legpatroon, zodat je de Keros tegels eigenhandig in Romaans verband kunt leggen.

Keros Ceramica tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij van je huis een thuis maken waarin warme en natuurlijke tinten leidend zijn? Maak dan kennis met het tegelmerk Keros Ceramica dat je hier zeker in zal helpen. De prachtige ontwerpen van het merk die we in ons assortiment mogen vertegenwoordigen, stralen een aangename sfeer uit. Laat je dan ook inspireren door ons uitgebreid aanbod en bepaal welke tegels jouw voorkeur hebben. Wil je meer informatie over de Keros tegels? Neem vrijblijvend contact met ons op of wees welkom in onze showroom waar we je graag deze en andere prachtige tegels laten zien.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare