1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Peronda

Peronda

De unieke tegels van het Spaanse tegelmerk Peronda zijn werkelijk om door een ringetje te halen. Deze tegels in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla zijn geschikt voor op de vloer en maken de keuken of badkamer tot een prachtige ruimte.

Ontdek de vloertegels van Peronda in ons aanbod en bepaal welke kleurcombinaties jij wilt terug laten komen in jouw interieur.

Populaire Peronda tegels

Over Peronda

Peronda is een uniek merk uit Spanje dat kwalitatieve tegels ontwerpt en produceert. In ons assortiment verkopen wij een bijzondere lijn uit deze collectie waar we zelf erg weg van zijn. De vintage tegels bestaan uit sterren die er echt uitspringen zodra je de tegels in het gewenste patroon legt. En de doorleefde uitstraling van de tegels draagt enorm bij aan de sfeer in de ruimte. Een echte eyecatcher die van de keuken een unieke en warme ruimte maakt.

peronda logo

Peronda tegels voor op jouw keukenvloer

De tegels zijn verkrijgbaar in bijzondere tinten die in iedere ruimte passen. Of je nu een donker uitgevoerd keukenblok of een houtlook keuken met natuurlijke kleuren hebt, met de tegels van Peronda zorg je voor een prachtige kleurcombinatie die de keuken en de vloer samenbrengt.

Bovendien zijn de patronen van dit ontwerp heel goed te combineren met een prachtige handvorm tegel voor op de wand. Het rustig ontwerp van onze handvorm tegels komt heel goed samen met de Peronda tegel op de vloer, waardoor je een unieke en eigentijdse ruimte creëert.

Peronda tegels bestellen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij iedere ochtend de keuken instappen met de prachtige Peronda tegels onder je voeten? Neem dan vandaag nog contact met ons op om die wens te realiseren. We helpen je graag in het maken van de keuze die bij je past en als je vragen hebt over deze of andere vloertegels, dan zijn wij er om die voor je te beantwoorden.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare