1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Sant’Agostino

Sant'Agostino

Het tegelmerk Sant’Agostino werd in 1964 opgericht in de buurt van Ferrara. Dit in een gebied ver van de plaats Emilia waar de meeste Italiaanse keramische fabrieken zijn gevestigd. Deze keuze van het bedrijf zorgde voor een sterke projectautonomie en een innovatieve strategische visie. De fabriek, altijd beheerd door de familie van de oprichter blijft zich steeds ontwikkelen. Er worden onderzoeken gedaan naar nieuwe innovatieve producten en processen om die weer verder te ontwikkelen.

Wil je graag meer weten over dit mooie merk en de collectie? Klik dan hier om verder te lezen.

Populaire Sant’Agostino tegels

Over Sant’Agostino

De tegels van Sant’Agostino worden voor 100% vervaardigd in Italië. In het hoofdkantoor van Sant’Agostino wordt een breed scala aan hoogwaardige producten gecreëerd. De hoogwaardige tegels voldoen aan de voortdurende technische en stilistische marktvereisten. De tegels worden naast woningen ook toegepast bij verschillenden bedrijven. De tegels komen namelijk ook terug in verschillende restaurant in én buiten Italië, maar ook in boetieks en in hotels, zoals bijvoorbeeld het Mystery Hotel in Boedapest. Een prachtig 5 sterrenhotel waarbij de hoogwaardige tegels prachtig tot hun recht komen.

logo sant'agostino
Met meer dan 50 jaar ervaring is het bedrijf Sant’Agostino inmiddels een internationaal bedrijf. Door hun mentaliteit die op de toekomst is gefocust houden ze hun eigen waarden en tradities intact. Het bedrijf heeft stilistisch en technologisch onderzoek altijd gericht op projecten die consistent zijn en gericht zijn op het garanderen van de hoogste kwaliteit van materialen.

Sant’Agostino tegels kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

In ons assortiment vind je diverse tegels van Sant’Agostino. Zo hebben we een ruime keuze in Portugese wandtegels, maar ook prachtige houtlook tegels, plavuizen en zowel moderne als landelijke vloertegels. De collectie van Sant’Agostino in ons assortiment is ook geschikt voor iedere ruimte in huis. Van de woonkamer tot de badkamer is er wel een geschikte tegels te vinden. Of je nu houdt van landelijk of modern in het assortiment van Sant’Agostino vind je beide. Door de hoogwaardige kwaliteit hebben de tegels een lange levensduur, waardoor jij lang van ze kunt genieten.

Interesse in één van de Sant’Agostino tegels of heb je een vraag? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder!iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare