1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Unicom Starker

Unicom Starker

Een eigentijds en elegant ontwerp dat in het assortiment van Vlagsma Tegelwalhalla vertegenwoordigd is, is van de hand van Unicom Starker. Dit is een merk van Italiaanse komaf met tegels in diverse stijlen.

Ontdek die stijlen in ons aanbod en maak kennis met het unieke tegelmerk dat vooroploopt in de nieuwste trends. Als je houdt van de speelse motieven van Portugese wandtegels of van authentieke landelijke vloertegels, dan houd je ook van Unicom Starker.

Populaire Unicom Starker tegels

Over Unicom Starker

De verfijnde schoonheid en stijl van het Italiaanse tegelmerk Unicom Starker zie je terug in de ontwerpen die uit diens koker komt. Wat dacht je bijvoorbeeld van de unieke patronen die in de vintage tegels zijn aangebracht? Je creëert niet alleen een speelse effect in de ruimte, de herhaling van het patroon heeft ook een rustgevende uitwerking. Daar is over nagedacht. Unicom Starker weet de trends te zetten en zorgt ervoor dat de tegels in hun productie stijlvol én technisch goed in elkaar steken.

logo unicom starker

Unicom Starker, iets voor in jouw keuken?

Met een grote diversiteit aan ontwerpen bieden we je veel keuze als het gaat om tegels van Unicom Starker. De speelse patronen van de Portugese en vintage tegels zijn een lust voor het oog. Maar ook hebben we tegels met een marmerlook of een betonlook in ons assortiment die door het tegelmerk zijn vormgegeven.

Deze stijlen kun je op een bijzondere manier met elkaar combineren, waardoor je een unieke ruimte creëert. Een betonlook tegel op de vloer en een Portugese wandtegel in dezelfde tinten zorgt voor een verfrissend en stijlvol geheel. En dat allemaal bedacht door de designers van Unicom Starker.

Tegels van Unicom Starker bestellen? Ga naar Vlagsma Tegelwalhalla

Wil jij jouw keuken of badkamer opnieuw inrichten en ben je verliefd geworden op de tegels van Unicom Starker? Stel dan de combinatie samen die bij jou in de smaak valt en bestel de vloer- en wandtegels uit deze modieuze lijn. Wil je voordat je je bestelling plaatst, meer informatie over de ontwerpen of over het onderhoud? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Dan helpen wij je graag met het bestellen van jouw tegels.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare