1. Home »
  2. Fabrieken »
  3. Vintage Ceramic

Vintage Ceramic

Ben je weg van die unieke patronen en speelse figuren waarmee je je keukenwand of badkamervloer aankleedt? Dan zijn de tegels van Vintage Ceramic echt iets voor jou. Van de tegels die we zorgvuldig uit Spanje en Italië verzamelen, hebben we diverse lijnen in ons assortiment die onder deze naam vallen.

Benieuwd welke prachtige tegels in zwart-wit of sprekende aardetinten verkrijgbaar zijn uit de collectie Vintage Ceramic? Kijk snel verder in het aanbod Vlagsma Tegelwalhalla.

Populaire Vintage Ceramic tegels

Over Vintage Ceramic

Vintage Ceramic bevat een veelzijdige collectie met prachtige ontwerpen die de keuken of badkamer uniek maken. Denk aan mooie vintage tegels die van de keukenvloer een bijzondere zwart-wit schaakvloer maken. Ook in een karakteristieke hal met hoge plafonds komt dit patroon helemaal tot zijn recht.

Het bijzondere aan de Vintage Ceramic lijn is dat je keuze hebt uit strakke designs zoals het authentieke schaakpatroon. Maar je kunt ook een heel andere kant op gaan met organische patronen in warme en zachte kleuren.

Vintage Ceramic bij Vlagsma tegelwalhalla

Vintage Ceramic tegels in jouw woning

Als een speels en authentiek keukenontwerp binnen jouw smaak valt, dan is een tegel van Vintage Ceramic echt iets voor jou. Door het veelzijdig aanbod aan designs kun je binnen deze lijn diverse tegels kiezen waarmee je tot een prachtige combinatie komt. Wat dacht je van een mooie vintage tegel op de vloer die perfect past bij een design tegel voor op de wand?

Tegels van Vintage Ceramic kopen bij Vlagsma Tegelwalhalla

Heb je een tegelpatroon van Vintage Ceramic gevonden en kun je niet wachten om jouw keuken of badkamer ermee te betegelen? Neem dan contact met ons op om jouw bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen over de tegels van Vintage Ceramic of lukt het nog niet de knoop door te hakken? Ook dan staan we voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen in jouw keuze.iDeal
PayPal
Sepa
Mastercard
Visa
American Express
Bancontact
Cartasi
Cartebancare